19 juni 2024

Een betere en snellere reparatie voor je IPhone ga je niet vinden!

JorPhone

Je telefoon laten vallen in het water, zand of op de grond. Het gebeurt iedereen wel eens. Net zoals bij mij vorige week. Toen ik terugkwam van het sporten en ik naar huis fietste, wilde ik mijn oortjes in mijn telefoon doen. Ik zag niet dat de telefoon half in mijn broekzak zat en toen ik hem wilde pakken was het al te laat; de telefoon was op de grond gevallen. Ik keerde meteen om en raapte de telefoon op. Toen ik de telefoon opraapte zag ik dat er enorme barsten in zaten. Het hele scherm was gewoon stuk en ik kon er niks meer mee. Toen ik thuis was wilde ik de telefoon proberen op te starten door de home en aan/uit knop 3 seconden in te drukken. Dat lukte in ieder geval nog wel. De telefoon deed het dus nog gewoon alleen was het scherm volledig stuk. Ik baalde er enorm van maar wilde het toch laten maken.

‘’Ze gingen gelijk aan de slag’’

Voor de reparatie van het scherm ben ik in mijn eigen omgeving opzoek gegaan. Ik kwam bij twee telefoonzaken maar daar vond ik de kosten van de reparatie simpelweg te hoog. Gelukkig wist mijn broer een adresje waar de reparatiekosten wat lager waren. Namelijk IPhone reparatie Purmerend. Bij deze zaak waren de kosten van de reparatie inderdaad lager. Daar kwam ik achter toen ik de zaak bezocht. Ik liep naar binnen en vertelde wat er gebeurt was. Bij iPhone reparatie Purmerend wisten ze eigenlijk gelijk al wat de reparatie moest inhouden. Het Lcd-scherm deed het nog wel alleen was het glas stuk. Ze gingen gelijk aan de slag.

 

Reparatie voor een scherpe prijs

Omdat ik toch in het centrum van Purmerend was, ging ik in de tussentijd eventjes winkelen. Uiteindelijk bezocht ik een paar winkels en na het bezoeken van die winkels kreeg ik een bericht op mijn oude telefoon dat de reparatie voltooid was. Het duurde dus nog geen half uur. Ik liep vol enthousiasme naar de winkel en haalde mijn iPhone op. Hij zag er weer als nieuw uit! Ik ben erg lovend over iPhone reparatie Purmerend  want zij repareerde mijn telefoon voor een scherpe prijs!