22 juli 2024

De juiste ce certificaat

Fifth advocatuur

Fifth advocatuurMijn producten moesten voorzien worden van een nieuw ce certificaat voordat ik ze weer kon verkopen. Ik was daarom snel op zoek naar een advocatenkantoor dat mij hierbij kon helpen. Mijn bedrijf is gevestigd in Limburg en ik was op zoek naar een advocatenkantoor dat hier in de buurt gevestigd is. Na wat googelen kwam ik al snel uit bij Fifthadvocatuur. Deze site zag er professioneel uit en er stond genoeg over ce certificering. Ik wist dat dit bedrijf mij kon helpen. Ik belde het nummer dat bij de contactgegevens stond en werd vriendelijk geholpen. Ik melde dat er wel degelijk sprake was van spoed en kon daarom ook snel geholpen worden. De volgende dag kon ik al op afspraak komen. Het was erg fijn dat ik zo snel terecht kon bij dit advocatenkantoor.

Fifth advocatuur

Goede en snelle hulp
Het was voor mij erg belangrijk dat de verkoop weer snel van start kon gaan en dat ik snel een ce certificaat zou hebben. Het advocatenkantoor snapte mijn spoed maar al te goed en probeerde mij zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen aan een ce certificaat voor mijn producten. Er werd goed geluisterd en snel gehandeld. Je kon merken dat dit advocatenkantoor veel ervaring heeft met ce certificering. Voor ik het wist was ik voorzien van een nieuw certificaat en kon ik weer aan de slag. Ik ben erg blij met de geleverde service van dit advocatenkantoor en kan deze daarom ook sterk aanbevelen. Ik was haastig op zoek naar hulp en werd goed en snel geholpen.