19 juni 2024

Een zakelijke lening afsluiten

Logo Zakelijkkrediet.nl

Ben je onlangs jouw eigen bedrijf begonnen of heb je op moment niet genoeg geld in kas? dan kun je gemakkelijk en snel een zakelijke lening afsluiten zodat je weer genoeg geld in kas hebt om jouw rekeningen te betalen. 

Een zakelijke krediet 

Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat altijd voor je klaarstaat bij de bank. Zo kun je tot een vast limiet geld opnemen wanneer je dit geld nodig hebt. Je kunt zelf bepalen wanneer je dit geld nodig hebt en hoeveel geld je nodig hebt. Je zult enkel rente betalen over de bedragen die je opneemt van je zakelijke krediet. Deze rente kun je bij de bank iedere maand gedeeltelijk aflossen en je kunt vervolgens weer geld opnemen wanneer jij dit nodig hebt.

Een zakelijke lening 

Je kan een zakelijke lening afsluiten als je op het moment niet genoeg geld in kas hebt voor het bijvoorbeeld afbetalen van leveranciers. Een zakelijke lening is een bepaald bedrag dat in een keer op jouw rekening wordt gestort. Je zult van te voren met de bank een bepaald rentebedrag afspreken zodat je gedeeltelijk in termijnen ieder maand aflost aan de bank. Je kan het geld van de zakelijke lening gebruiken voor het afbetalen van leveranciers of andere lopende zaken. Door het afsluiten van een zakelijke lening kun je direct over het benodigde geld beschikken dat jij nodig hebt voor jouw onderneming. Voor het afsluiten van deze zakelijke leningen kun je terecht bij allerlei verschillende banken.