22 juli 2024

Eindelijk weer een goed werkende telefoon

Telefoon laten repareren

Telefoon laten reparerenGister ben ik langs mijn zus geweest in het o zo mooie Den Haag waar zij met grote passie studeert. Ze studeert er al 2 jaar en zit ook op de universiteit in Den Haag. Ik ging zomaar even langs bij mijn zus om is een keer te kijken hoe het er nou uit ziet op kamers. Ik vond het naar mijn mening nog best ruim er uit zien en ook vooral netjes, wat je niet snel verwacht in een studentenwoning.

Ze vertelde meteen over de telefoonwinkel

Toen ik aan mijn zus vroeg of ze ook een telefoon reparatie winkel wist in het centrum van Den Haag, vertelde ze meteen over Sony reparatie Den Haag. Een hele goede winkel die expert is in het maken van telefoons vertelde ze. Daar moest ik dus heen dacht ik want mijn telefoonscherm was helaas stuk gegaan al eerder die week. Het gebeurde toen ik was gevallen met de fiets. Ik was zelf gewond en mijn telefoon had het ook begeven. Allebei wat minder leuke dingen.

Telefoon laten repareren

Tevreden over de reparatie van sony reparatie Den Haag

Gelukkig was mijn telefoon binnen een mum van tijd al klaar en kon ik hem snel weer gebruiken. Hij functioneerde ook gelijk weer goed. De prijs die ze hanteerde voor de reparatie bij sony reparatie Den Haag viel in mijn ogen nog wel mee en ik kon er mee leven. Ik ben erg tevreden over de reparatie en kom zeker nog is een keer terug als er iets stuk is aan mijn telefoon. Toevallig komt mijn zus deze week al terug nadat ik haar de goede verhalen heb verteld over Sony Reparatie Den Haag.