22 juli 2024

Macbook reparatie Amersfoort repareerde ons scherm

macbook reparatie Amersfoort

macbook reparatie AmersfoortOnlangs hebben ik en mijn vrouw samen een iMac aangeschaft. Dit omdat we al langere tijd op zoek waren naar een goed werkende computer. We waren het erover eens dat we beter maar het beste van het beste konden halen. Toen we de computer gingen gebruiken was onze mening erg positief. We vonden en vinden het nog steeds een hele fijne computer die tot alles in staat. Je kunt er letterlijk alles op. Alleen ging er vorige week helaas iets mis…

‘’Je kunt niet altijd alles kwaad nemen van kinderen’’

Vorige week bleven de kinderen van mijn zus bij ons logeren omdat mijn zus met haar man naar een concert ging. Toen de kinderen er waren, hadden we wat speelgoed voor hun neer gezet. Blijkbaar vonden ze het speelgoed niet leuk genoeg en vonden ze het leuker om tikkertje te spelen in de woonkamer. Het werd een hele drukke boel en met als gevolg dat de jongste twee kinderen van mijn zus gingen stoeien en vervolgens zo de iMac omstootte. De iMac viel daardoor op de grond en er zat een enorme barst in het scherm. Ik en mijn vrouw waren er niet blij mee maar je kunt niet altijd alles kwaad nemen van kinderen. Het was gewoon een ongelukje en we namen gewoon contact op met de verzekering.

macbook reparatie Amersfoort

IMac op handigere en veiligere plek gezet

Voor de reparatie van het scherm zijn we naar Macbook reparatie Amersfoort gegaan. Hier werden we heel vriendelijk ontvangen en gaven we de iMac af. Het duurde een paar dagen en toen werden we al weer gebeld door Macbook reparatie Amersfoort. Het mooie glimmende scherm zat er weer op en er zaten natuurlijk geen barsten meer in. Nu de computer weer thuis staat hebben we hem op een veiligere en handigere plek gezet om te voorkomen dat die weer omgestoten word. We bedanken Macbook reparatie Amersfoort voor het repareren van ons scherm.