26 mei 2024

Mooie nieuwe gevelbelettering dankzij http://www.omnisign.nl/

Omnisign reclame

Sinds 2 jaar run ik een eigen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Het gaat heel goed met het bedrijf en we zijn daarom ook uitgegroeid van klein tot een best groot bedrijf. Omdat we waren uitgegroeid tot een groter bedrijf, was het noodzakelijk dat we ons in een ander pand gingen vestigen. Nu we in een nieuw pand zitten, gingen we een poosje terug op zoek naar een nieuwe gevelbelettering. We hadden de oude belettering niet meegenomen naar het nieuwe pand. Dit omdat we een nieuw logo hebben sinds we in het nieuwe pand zitten.

Reclame

Kozen weer voor het oude en vertrouwde bedrijf

De nieuwe gevelbelettering hebben we geregeld bij http://www.omnisign.nl/. Dit bedrijf voorziet bedrijven van reclame in allerlei vormen. We kozen wederom voor dit bedrijf omdat ze onze vorige belettering ook hadden geregeld. Wel hadden we een paar andere eisen voor de nieuwe belettering; de belettering moest deze keer een afbeelding bevatten. Ook moest de nieuwe belettering voorzien zijn van een paar mooie symbolen.

Bus reclame

Eindresultaat is prachtig

De eisen die we stelden hebben we samen, tijdens een gesprek met http://www.omnisign.nl/ besproken. Uiteindelijk hebben we samen met http://www.omnisign.nl/ het ontwerp gemaakt en keken we onze ogen uit. Het ontwerp was al prachtig zonder afbeelding. Toen de afbeelding er ook nog eens bij kwam was het helemaal raak. Uiteindelijk was het ontwerp prachtig. Het ontwerp beschikte over een afbeelding, logo en een paar mooie symbolen die mooi aansloten op ons bedrijf. Toen de belettering op onze gevel werd geplaatst, stonden we helemaal versteld. De belettering vonden we erg pakkend en kon je als gemiddeld iemand niet ontwijken. Nu we al een paar maanden beschikken

over de nieuwe belettering, merken we verschil in de naamsbekendheid van ons bedrijf. We zien het terug in de omzet. Als eigenaar van het bedrijf mag ik niet klagen.