18 april 2024

Pennen met logo ideaal promotiemateriaal

Promopen

Wat is nou een goede soort promotiemateriaal? Deze vraag stelde ik in een vergadering op mijn eigen bedrijf. Over deze vraag hebben we vervolgens lang gediscussieerd. Pennen, posters, een vlag en promotie op socialmedia. Dat waren de antwoorden die eruit kwamen rollen. Omdat we na een week al posters, vlaggen en promotie op socialmedia hadden, waren we alleen nog opzoek naar een pennen met logo. Daarom ben ik vorige week met een collega hiernaar opzoek gegaan.

Besloot contact op te nemen

Promopen

Zo besprak ik samen met een collega over het bedrijf dat we het beste konden benaderen. Omdat mijn collega al eerdere ervaring had met een bedrijf die mooie pennen met logo bedrukt, liet ik hem zijn gang gaan met het zoeken van dit bedrijf. Het bedrijf waar hij jaren geleden een onderhandeling mee heeft gehad, was Promopen. Ik had zelf ook al wel eens wat gehoord over dit bedrijf. Mijn collega en ik besloten daarom contact op te nemen met Promopen voor de pennen met logo. Ik belde daarom het bedrijf op. Promopen was aan de telefoon te horen, erg klantgericht. Ze spraken erg vriendelijk en nodigde ons uit voor een gesprek waarin we al ons wensen konden bespreken. We stelden het zeer op prijs dat we een keer konden langs komen. Het gesprek, wat we even later hebben gehad, verliep goed en we hebben een mooie pen laten ontwerpen met alles er op en eraan.

Het ontwerp

Promopen

Op het ontwerp stond onder andere het logo, naam en telefoonnummer van mijn bedrijf op. Ook had de pen een leuk kleurtje en zag hij er vooral erg chique uit. Omdat ik de pen zo mooi vond en zeker wist dat ik hiermee meer bekendheid zou gaan creëren, liet ik er 350 bedrukken. Ik en mijn collega’s zijn erg tevreden over het resultaat wat promopen ons geleverd heeft. Over de service van Promopen zijn we ook erg lovend. Zo’n samenwerking hebben we naar eigen zeggen nog niet vaak meegemaakt.