2 maart 2024

Private label sunscreen

Private label sunscreen

Altijd al gedroomd van het ontwerpen of ontwikkelen van jouw eigen private label sunscreen, parfum, verzorging of make-up? Ik wel hoor. Als schoonheidsspecialiste werk ik natuurlijk met de beste producten en kom ik steeds vaker op het idee om mijn eigen producten met mijn eigen label te gaan verkopen in mijn salon. Op die manier verkoop ik mooie producten van de beste kwaliteit waar ik zelf ook 100% achter sta.

Een tijd geleden kwam ik dus eigenlijk perrongeluk op cosmetize.nl terecht. Dit is een website waarbij je dus beauty producten kunt private labelen. Ik ben zo blij dat ik deze website per toeval ben tegengekomen, want nu is mijn droom echt uitgekomen. Ik ben nu namelijk begonnen met een private label sunscreen.

Het fijne van dit bedrijf is dat je al jouw eigenlijk producten kunt produceren vanaf 1000 stuks. Het is dus niet nodig om meteen tonnen met geld te investeren. Een andere voordeel is dat de producten worden geproduceerd in Europa. Dus alles is veilig en uiteraard van de beste kwaliteit. Voor mij is dit erg belangrijk, want ik gebruik mijn label natuurlijk op mijn eigen klanten. Ik moet er dus wel echt achter staan wat ik de klanten aanbied. Ook moet ik alles over de producten kunnen vertellen.

Private label sunscreen

Voor mij is dus een droom uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik cosmetize.nl ben tegengekomen en met ze kon samenwerken. Ik heb een prachtige sunscreen kunnen private labelen en daar ben ik enorm dankbaar voor.

In de toekomst ben ik van plan om meer beauty producten te gaan private labelen, zodat ik straks in mijn salon alleen nog maar met mijn eigen label kan werken!