18 april 2024

Een roll-up-banner is voor elk bedrijf interessant

PrintXpert

Vorige week ben ik samen met mijn baas is gaan overleggen over een handig promotiemateriaal. Zo wilde ik, als medewerker van een marketingbureau, promotiemateriaal waarmee ik een presentatie makkelijker kon geven. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een roll-up-banner. Een roll-up-banner is een poster op handig meeneem formaat die je kunt oprollen en uitrollen. Aan de hand van deze roll-up-banner kun je gemakkelijk presenteren en ook je presentatie op baseren.

PrintXpert

Mooie site

Omdat ik zelf de presentaties voor het bedrijf doe, vond ik het nodig om goed materiaal hiervoor te hebben. De roll-up-banner hebben we aangeschaft bij Printxpert. Op de site van Printxpert zagen we hele mooie foto’s staan van de roll-up-banner. Toen we dat zagen, twijfelde we er niet aan om er ook eentje aan te schaffen. We namen daarom contact op met het bedrijf.

PrintXpert

‘Kan niet wachten tot de eerste presentatie!’

Het bedrijf reageerde al vrij snel op ons mailtje en verzocht ons om te bellen. We deden dit meten en er werk ook snel opgenomen. Het telefoongesprek dat we voerden met het bedrijf, verliep erg goed en was vooral erg duidelijk. Het kwam er op neer dat we samen met printxpert rond de tafel gingen zitten voor een ontwerp. We hebben dit uiteindelijk ook gedaan en het ontwerp wat uit het gesprek is komen rollen, is erg mooi en geeft een goede weergave van ons bedrijf. Ik zelf ben er heel erg blij mee want zo kan ik eindelijk eens een fatsoenlijke presentatie geven. Ook weet ik zeker dat de presentaties, die plaats gaan vinden, veel meer indruk maakt op de kijkers. Ik kan niet wachten tot de eerste presentatie begint!