14 april 2024

Tip: scherp je horecaproducten aan bij Hespack horeca

Hespack horeca

Hespack horecaWil je een keer van dat oude horeca apparatuur af? En wil je ook het beste van het beste? Scherp dan je horeca producten aan bij Hespack Horeca. Bij Hespack horeca kun je alles op het gebied van horeca aanschaffen. Zo bieden ze onder andere verpakkingsmaterialen, levensmiddelen, dranken en horeca apparatuur aan. Uiteraard worden de producten geleverd in een hoge kwaliteit.

Contact opgenomen

Wij als horecaonderneming namen dit jaar ook weer producten af bij Hespack horeca. We deden dit omdat het apparatuur in onze keuken niet meer aan alle eisen voldeed. Ook wilde we de menukaart is een keertje aanscherpen met interessante maar ook moderne voedingsmiddelen en dranken. We namen een paar weken geleden contact op met Hespack horeca.

Hespack horeca

Veel plezier van de producten en horeca apparatuur

Het opnemen van contact met het bedrijf verliep erg goed. We belden het bedrijf op en ze herkende onze naam gelijk. De manier hoe het bedrijf onderhandelingen met ons voerde was erg gebaseerd op klantvriendelijkheid en duidelijkheid. We waardeerde het erg dat het bedrijf zo vriendelijk en duidelijk was tegen ons. Dat is ook de reden dat we het bedrijf als vaste leverancier hebben aangesteld. Over de producten en horeca apparatuur die ze ons hebben geleverd hebben we ook niks te klagen. Kort door de bocht zijn de producten en horeca apparatuur die Hespack horeca ons geleverd hebben van een erg goede kwaliteit en zijn ze erg fijn in gebruik. We hebben er echt plezier van!