19 juni 2024

Verbeterde kwaliteit dankzij horeca groothandel Nijmegen

hespack

horeca groothandel NijmegenIn de afgelopen zomer zijn ik en mijn werknemer opzoek gegaan naar nieuw apparatuur voor bij ons in het cafetaria. Dit was hard nodig omdat het apparatuur wat we hadden niet meer in staat was om te voldoen aan de nodige eisen. Denk hierbij aan gebrek aan kwaliteit. Daarom hebben we contact opgenomen met horeca groothandel Nijmegen voor nieuw apparatuur.

Gespecialiseerd in alle horeca producten die je maar kunt bedenken

We vonden horeca groothandel Nijmegen dankzij onze vele klantenrelaties. Toen we aan hun vroegen of ze nog bedrijven wisten die horeca apparatuur zouden aanbieden, wezen ze meteen naar horeca groothandel Nijmegen. Zij zijn tevens de specialist in horeca apparatuur. Maar dat niet alleen, ook zijn ze gespecialiseerd in alle andere horeca producten die je kunt bedenken. Daarom zijn we van plan om binnenkort hier ook een bestelling te plaatsen voor ons cafetaria. Dit omdat we tot noch toe erg tevreden zijn over de nieuwe frituurpan en vleesplaat.horeca groothandel Nijmegen

Apparatuur werd op dezelfde dag nog geleverd!

Het nieuwe apparatuur van horeca groothandel Nijmegen werkt uitermate goed. Dit merkten we meteen toen we het apparatuur gister gingen installeren en het daarna gingen testen. We zagen vooral verschil in de constante hitte van de frituurpan. Onze vorige frituurpan bleef niet constant op dezelfde temperatuur en koelde ook snel weer af. Naast de kwaliteit vonden we ook de service erg fijn die horeca groothandel Nijmegen ons gaf. Zo kwamen ze de producten op locatie leveren en werd het vooral ook snel geleverd. De apparatuur kregen we namelijk op de dag van de bestelling nog binnen! Hier stonden we erg versteld van, dat maak je niet vaak mee.