22 juli 2024

5 dingen om in gedachten te houden wanneer u een website laat bouwen met WordPress

technische SEO

1.Technische SEO

Websitebouwers zoals WordPress.com gebruiken WordPress als hun backend, en dat kan een verrassing zijn voor mensen die denken dat ze websites als een professional gaan bouwen. Deze webhosting- en webhostingservices zijn meestal gericht op door WordPress aangedreven websites.

Een aspect dat WordPress.com onderscheidt, zijn de technische SEO bronnen. WordPress.com ondersteunt WordPress SEO-extensies. De onderstaande inhoud is een fragment van de officiële WordPress.com WordPress SEO-helppagina die uitlegt hoe u de SEO-functies van WordPress.com kunt gebruiken om uw WordPress-website effectief te optimaliseren.

2.Prestaties

 Van de opzet en het ontwerp van uw site tot de snelheid en de laadtijden van de website, websitebouwers voeren vaak meer technische taken uit dan een doorsnee website. Hierdoor kunnen mensen gemakkelijk aannemen dat ze met iets geavanceerder werken dan ze in werkelijkheid zijn.

technische SEO

3.Technische ondersteuning

 Technische ondersteuning is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van het maken van een website. Met technische ondersteuning biedt de siteprovider u ondersteuning voor hoe uw website op hun platform wordt geïmplementeerd. Dit betekent dat ze verantwoordelijk zijn voor wat de technische functies op uw website doen, en dat ze u ondersteunen bij de manier waarop deze functies de prestaties van uw website beïnvloeden. WordPress.com biedt bijvoorbeeld drie niveaus van technische ondersteuning: gebruikersondersteuning (ze kunnen u helpen als u problemen ondervindt met een van de functies), officiële ondersteuning (u kunt hen vragen stellen over uw hosting of server) en expert ondersteuning (dit is wanneer u bijvoorbeeld om hulp kunt vragen bij de prestaties van WordPress).

4.Inhoud laden

 Met een website die is gebouwd met WordPress, hoeft u zich geen zorgen te maken over de laadtijd van uw webpagina. Waar u zich wel zorgen over moet maken, is de laadtijd van de inhoud die u op uw site plaatst. Nadat je WordPress hebt geïnstalleerd, moet je ervoor zorgen dat je niet al je inhoud tegelijkertijd laadt en ze synchroon (op de achtergrond) laadt. Dat is erg belangrijk voor websites die het eerste zijn dat bezoekers op hun website zien.

5.Standaardinstellingen

 De standaardinstellingen van websites die met WordPress zijn gebouwd, bevatten meestal enkele prestatie-instellingen. U moet deze instellingen aanpassen als u ervoor wilt zorgen dat uw website zo snel mogelijk wordt geladen. WordPress maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om de ruimte van een pagina aan te passen, zodat er iets meer informatie wordt weergegeven dan alleen de kop.

Afsluitende gedachten

Als u op zoek bent naar een webhosting- en webhostingprovider die u kan helpen bij het bouwen van websites met WordPress, dan is WordPress.com een ​​uitstekende plek om te beginnen. Websitebouwers zoals WordPress.com zijn ontworpen met het oog op prestaties. Daarom voeren ze vaak wat meer technische taken uit op een site, en de resultaten kunnen voor u verrassend zijn.

Veelvoorkomende klachten van mensen over WordPress.com houden verband met technische problemen, zoals de prestaties van websites. Maar deze klachten zijn terecht ingediend. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het kiezen van een websitebouwer, omdat u de zaken vanuit technisch perspectief moet bekijken voordat u met andere aspecten aan de slag gaat. Op die manier is de kans groter dat u websites bouwt die correct presteren en er goed uitzien.