Alles voor de verbouwing vind je bij Jesteigertje.nl

      Reacties uitgeschakeld voor Alles voor de verbouwing vind je bij Jesteigertje.nl

VDSTEENXXL heeft een groot assortiment aan steigers, ladder en andere klimmaterialen. Dit bedrijf is gevestigd in Valkenswaard. Bij VDSTEENXXL staat de veiligheid van de apparatuur voor op. Voor onze heg en bomen hadden wij een steiger nodig. Onlangs heb ik een tuinsteiger bij hen gekocht en ben hier meer dan tevreden mee. Omdat wij voor meer dan €250 euro hebben gekocht is de steiger gratis bij ons thuis bezorgd.

Welke steiger moet je kiezen?

Op Jesteigertje.nl vind u veel verschillende soorten steigers. Er zijn rolsteigers, automatische steigers, hele hoge steigers en meer. Kies voor een steiger die hoog genoeg is en de juiste functies heeft. Er bestaan namelijk ook trapsteigers. In deze steiger zit een trap ingebouwd om zo makkelijk naar boven te kunnen lopen. Wij hebben gekozen voor een solide rolsteiger. Het is wel belangrijk dat je niet vergeet om de steiger vast te zetten als je op grote hoogte bij een gebouw werkt. Het is niet zo dat de muur van het gebouw de steiger wel tegenhoudt. Bij een windvlaag of verkeerde beweging naar een kant zou de steiger om kunnen vallen naar de verkeerde kant.

Warm ontvangst bij de winkel

Voor de aanschaf van de steiger zijn wij naar de winkel geweest van VDSTEENXXL. Wij hadden nog wat vragen en hebben daar even rondgekeken naar verschillende steigers. Onder genot van een kopje koffie hebben wij advies gekregen van de medewerker. Later hebben wij op de website onze tuinsteiger besteld.

Over Tim Visser

Hallo, mijn naam is Tim Visser en ik heet je van harte welkom op mijn site. Met deze blog wil ik advies geven over verschillende bedrijven. Vooral bedrijven die zich bezig houden met het maken en onderhouden van websites, hebben mijn aandacht. De tips en trucs die ik hierdoor heb geleerd wil ik dan ook graag met iedereen delen. Mijn site is dan ook een bron van informatie over verschillende bedrijven. Regelmatig komen hier nieuwe blogs op, dus blijf op de hoogte!