22 juli 2024

Ben jij op de hoogte van het laatste online marketing nieuws?

Als marketeer, of online marketeer, wil je op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Daardoor is het aan te raden dit online marketing nieuws goed bij te houden. Daar zijn enorm veel mogelijkheden voor. We leggen je graag uit hoe je jouw kennis up to date kunt houden zodat je geen flater slaat bij jouw klanten. Deze tips zijn ook handig als je nieuw bent in deze wereld van marketing. Lees je gauw met ons mee?

Facebook

Het leuke aan online marketing is, dat er zoveel verschillende soorten disciplines zijn dat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent. En daarnaast volgen de veranderingen elkaar in razendsnel tempo op. Dit maakt het soms ook lastig en minder behapbaar omdat je het meeste leert door ervaring in de praktijk. Via Facebook heb je verschillende groepen waarin mede online marketeers zeer actief zijn in het delen van hun kennis en kunde. Daarnaast kan je er met al je vragen terecht. Wordt dus lid van een groep! Deze zijn er ook voor de specifieke online marketing diensten.

Blogs van marketingsites

Een andere handige mogelijkheid is om de grote spelers als Frankwatching en Online Marketing in de gaten te houden. Deze websites verzorgen je van de laatste en nieuwste blogs op het gebied van online marketing maar ook buiten dit speelveld. Meld je dan ook aan voor deze nieuwsbrieven zodat je altijd op de hoogte bent.

Blogs van marketing bureaus

Ook de marketing bureaus willen graag up to date blijven waardoor ze veel informatie delen. Zoek een aantal online marketing bureaus uit waarvan jij vind dat ze waardevolle content delen. Zorg ervoor dat je hun blogs volgt en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We weten zeker dat dit zeer waardevol voor jou gaat zijn.