22 juli 2024

Brandwacht voor veiligheid

Op de werkvloer is het onwijs belangrijk om er goed voor te zorgen dat er een Brandwacht aanwezig is. Hiermee behoedt jij je voor de veiligheid op de werkvloer. Voor ondernemers en dus de collega’s is dit goed om te onthouden. Zelf ben ik ook al een tijdje druk bezig om alles goed op orde te zetten op de zaak. Een aantal  collega’s heb ik de keuze voorgelegd om te starten met een opleiding BHV. Zo weet ik zeker dat er altijd één iemand aanwezig is die deze opleiding op zak heeft. Bovendien wil ik ook een medewerker promoveren naar brandwacht. Zo hebben wij de veiligheid bij ons op de zaak hoog in het vaandel.

Brandwacht realiseren

Als jij ook opzoek bent naar veiligheid op de werkvloer. Of je wilt graag meer informatie weten hoe dat je dit kunt realiseren. Neem dan eens een kijkje op de website van g4ssafetysolutions.com. Op deze website is het mogelijk om een cursus of opleiding te starten. Uiteraard kun je online al genoeg tips en weetjes vinden. Alhoewel ik weet hoe dat de service verloopt bij dit bedrijf. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om een collega van mij in te schrijven voor deze opleiding.

Het belangrijkste hiervan is om ervoor te zorgen dat het team weet wat er moet gebeuren als er nood is op de zaak. Als jij hier ook naar opzoek bent of je wilt graag weten wat dit bedrijf nog meer voor jou kan doen? Neem dan snel contact op met dit bedrijf of bekijk de website!