22 juli 2024

Digitaal je BTW aangifte indienen werkt een stuk sneller

De BTW aangifte indienen is niet het leukste klusje dat je als ondernemer te wachten staan, maar het is wel belangrijk voor de belasting en het eventueel terugkrijgen van bepaalde kosten. Om het nog vervelender te maken moet je deze aangiften ook nog eens periodiek invullen, het komt steeds terug. En daarom maak jij binnenkort ook gebruik van Yoursminc, Hét digitale boekhoudprogramma waarmee je eenvoudig een kloppende BTW aangifte indient.

Hoe je het overzicht behoudt bij het indienen van je BTW aangifte

Je raakt het overzicht kwijt wanneer je iedere keer als de periodieke aangifte eraan komt nog al je facturen bij elkaar moet zoeken. Met het boekhoudprogramma van Yoursminc verstuur je facturen rechtstreeks vanuit het programma. Al je gegevens blijven dus up to date en de kans op fouten bij het invoeren van gegevens gaat drastisch omlaag. Zo behoud je het overzicht en weet je zeker dat de aangifte die je instuurt klopt. Dit geldt overigens niet alleen voor je facturen, maar ook voor je uitgaven, offertes en bankafschriften. Je kunt zelf een automatische urenregistratie instellen.

Jouw aangifte direct doorgestuurd

In het overzicht van Yoursminc krijg je direct een voorstel te zien voor je BTW aangifte, die je na goedkeuring met een druk op de knop doorstuurt naar Intervat. In het overzicht zie je ook meteen of de ingegeven informatie klopt en als er onverhoopt toch een foutje in is geslopen corrigeer je deze eenvoudig.