Een nieuwe magazijnvloer? Kies deze zorgvuldig uit

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe magazijnvloer? Kies deze zorgvuldig uit

Ben je als directeur of verantwoordelijke bezig met het openen van een nieuw bedrijfspand voor jouw onderneming? En zal in dit pand ook een magazijn aanwezig zijn? Dan zal de inrichting van dit magazijn je wellicht meer tijd en moeite gaan kosten dan je vooraf wellicht verwachtte. Maar een magazijn moet nu eenmaal in orde zijn, anders wordt het voor je personeel straks moeilijk om hier veilig en prettig te kunnen werken. De magazijnvloer is hierbij een van de belangrijkste factoren. Hieronder lees je waar zo’n vloer zoal aan moet voldoen. 

Extra verdieping

Wat zijn de kwaliteiten die een magazijnvloer moet hebben?

Je magazijnvloer moet het dus vanzelfsprekend maken dat veilig en aangenaam werken mogelijk is. Bedenk je daarbij ten eerste dat magazijnvloeren hevig belast worden. Niet alleen door de opslag van goederen, maar ook door palletwagens en heftrucks die eroverheen rijden. Hier moet een vloer wel tegen kunnen en wel zodanig dat er niet zomaar barsten of beschadigingen ontstaan. Verder moet een magazijnvloer gemakkelijk schoon te maken en stofvrij te maken zijn. Dat terwijl de vloer zeker niet te glad mag zijn natuurlijk. Dat een vloer helemaal naadloos is, is ook een groot voordeel. Op deze manier kunnen vloeibare stoffen die onverhoopt op de vloer zijn gevallen niet door de vloer heen sijpelen en daaronder gaan rotten. Ben je er met een goede magazijnvloeraanbieder uit en heb je je vloer naar wens samengesteld, dan laat je deze uiteraard aanleggen door een daarin gespecialiseerd team.

Top kwaliteit

Over Tim Visser

Hallo, mijn naam is Tim Visser en ik heet je van harte welkom op mijn site. Met deze blog wil ik advies geven over verschillende bedrijven. Vooral bedrijven die zich bezig houden met het maken en onderhouden van websites, hebben mijn aandacht. De tips en trucs die ik hierdoor heb geleerd wil ik dan ook graag met iedereen delen. Mijn site is dan ook een bron van informatie over verschillende bedrijven. Regelmatig komen hier nieuwe blogs op, dus blijf op de hoogte!