19 juni 2024

Een uitgebreide collectie aan ZZP opdrachten vind je hier

Ben jij een zzp’er en ben je op zoek naar nieuwe, uitdagende ZZP opdrachten bij grote en kleinere ondernemingen? Dan ben je bij Headfirst aan het juiste adres. Hier vind je meer dan 370 interessante opdrachtgevers en je wordt geholpen bij het vinden van nieuwe ZZP opdrachten, de administratieve rompslomp en het juiste contract. Het vinden van een nieuwe klus hoeft niet tergend langzaam en ineffectief te verlopen, als je gebruik maakt van de diensten van professionals. 

Verscheidene ZZP opdrachten

Net zoals bij vacatures is het aanbod van ZZP opdrachten divers. Je wordt niet voor slechts een taak ingehuurd. De projecten van de opdrachtgevers verschillen enorm van elkaar. Hierdoor is er voor iedere zzp’er wel een opdracht te vinden, die bij de onderneming past. Ben je meer een project manager en wil je bij een grote internationale bank werken? Dat kan. Of ben je meer een Business Analist en wil je bij de Nederlandse Overheid werken met procesveranderingen? Ook dat is niet erg. In de database vind je voornamelijk financiële opdrachten, waardoor je altijd wel een vacature vind die de interesses en het vakgebied van jouw bedrijfje past. 

Jouw juiste project vinden

De ZZP opdrachten die binnenkomen, vind je op het vacatureplatform Select. Op dit platform kun je na aanmelding iedere dag terecht voor nieuwe opdrachten. De duur van een klus kan daarbij verschillen. Zo kun je een aantal maanden van werk voorzien zijn, maar ook een jaar. De duur staat in de vacature aangegeven. Select helpt om zelfstandige professionals, leveranciers van professionals en opdrachtgevers met elkaar in contact te laten komen zonder tussenkomst van een bemiddelaar. De administratie wordt tevens voor je gedaan, zodat je daar als zzp’er niet naar om hoeft te kijken. Zo vind je snel en effectief je volgende ZZP project. 

Het vinden van nieuwe ZZP opdrachten; hoe te werk gaan?

Het hoeft niet moeilijk te zijn om een nieuwe ZZP opdracht in de wacht te slepen. Je registreert je op het vacatureplatform Select en houdt via e-mailalerts de nieuwe ZZP  opdrachten in de gaten. Je krijgt een persoonlijk gesprek met een van de recruiters over jouw ervaringen en ambities. Je houdt zelf je CV up to date en plaatst die op Select. Houd ook je gegevens up to date, zodat je meteen aangeboden kunt worden bij de opdrachtgevers die op jouw zoekprofiel aansluiten. Heb je jouw nieuwe contract in de wacht gesleept, dan kun je meteen beginnen aan de klus, want naar de administratie heb je geen omkijken.

Headfirst – Topopdrachten vragen om de beste professionals

Heb je nog meer nodig?

Naast ZZP opdrachten kun je ook nog gebruik maken van aanvullende diensten bij Headfirst. Je kunt gebruik maken van een snelle betaling, waarbij je binnen tien á veertien dagen je vergoeding telkens ontvangt. Van Select Academy, een van de grootste online leerplatformen van Nederland, kun je eveneens gebruikmaken. Hier worden de zzp’ers en medewerkers van aangesloten partners gestimuleerd om zich verder te blijven ontwikkelen. Dit is handig, want in de huidige flexibele arbeidsmarkt is dit ontzettend belangrijk voor een betere positie. Daarnaast wordt aan jou eveneens een collectie aan financiële, advies- en verzekeringsproducten en -diensten aangeboden.