26 mei 2024

Eenvoudig een incassobureau inschakelen

No cure no pay

Een incassobureau inschakelen, de meeste bedrijven zijn er huiverig voor om stappen te zetten in die richting. Ze vrezen voor de relatie met hun klanten maar ze hebben ook vaak het idee dat er hoge kosten mee gemoeid zijn. Dat het eigenlijk alleen loont voor grote multinationals. Dit is echter niet het geval. Juist als kleine ondernemer ben je een dief van je eigen portemonnee wanneer je geen actie onderneemt tegen wanbetalers. 

Incassobureau inschakelenIncassobureau inschakelen op basis van no cure no pay

Een incassobureau inschakelen hoeft ook niet direct gepaard te gaan met hoge kosten. Zo kun je terecht bij Bill Incasso. Dit incassobureau werkt op no cure no pay basis. Dat betekent dat er pas betaalt hoeft te worden op het moment dat jouw klant de factuur betaalt. Zonder betaling, zijn er ook geen kosten. Door deze constructie weet je bovendien ook dat het incassobureau hetzelfde doel heeft, namelijk betaling van de factuur. Zonder deze betaling krijgt het incassobureau zelf immers ook niet betaald.

Pre-incassotraject

Logo Bill IncassoBij Bill Incasso kun je eenvoudig jouw niet betaalde facturen neerleggen. Er zijn geen abonnementskosten, geen addertjes onder het gras. Duidelijk en inzichtelijk wat Bill Incasso voor jou kan betekenen. Met Bill Incasso kun je een betrouwbaar incassobureau inschakelen zonder torenhoge kosten. Bovendien is Bill Incasso van alle wettelijke eisen op de hoogte. Zij weten dus precies welke stappen nodig zijn in het traject. Maar ze begrijpen ook dat jij je klanten liever niet kwijt wilt. Ze gaan daarom altijd zorgvuldig te werk. Zo is het ook mogelijk om een pre-incassotraject in te zetten. In dat geval wordt de laatste aanmaning al door Bill Incasso verstuurd. Juist omdat zij precies weten aan welke eisen deze moet voldoen. Bovendien wordt in dat geval een incassotraject ook voorkomen en kun jij je goede relatie met je klant houden.