19 juni 2024

Kies voor een franchise administratiekantoor

Wil je een franchise administratiekantoor opstarten? Kijk dan eens bij Kubus wat daarvoor allemaal nodig is maar ook wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast lees je op de website ook alles over de voordelen van het franchisenemer worden.

Wat wordt er allemaal voor je geregeld?

Ook in de administratieve branche is het goed mogelijk als franchisenemer te werken. Dit betekent dat je je aansluit bij een coöperatie, de naam mag voeren die zij gebruiken maar zelf gewoon eigenaar blijft van je eigen kantoor. Als franchisenemer betaal je wel voor het lidmaatschap maar je krijgt er ook wat voor terug. Zo kun je overleggen met andere leden als je ergens niet uitkomt en gebruik maken van hun werkervaring en kennis. Daarnaast kan de coöperatie bepaalde overhead zaken voor je regelen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Kijk eens goed op de site wat voor voordelen deelname voor jouw onderneming zou kunnen opleveren. Dan weet je ook meteen of het wat voor jou is.

Voorwaarden voor franchisenemers

Aan de deelname worden wel bepaalde voorwaarden gesteld. Zo dien je al zelf een administratiekantoor te runnen of de ambitie te hebben er een te openen. In dat laatste geval is ervaring binnen de sector wel een vereiste. Dit hoeft niet alleen op administratief gebied te zijn maar kan ook ruimer bekeken worden. De details hierover vind je op de site van Kubus en je kunt ook altijd om meer informatie vragen.