19 juni 2024

Lees alles over de NOW-regeling op blended.law/v/now-verklaring/

Nu vraag jij je natuurlijk af wat de NOW-regeling is en wat deze voor jou kan betekenen? Je kunt in veel gevallen gebruik maken van verschillende regelingen, maar welke regeling op jou van toepassing is, is een beetje lastig te zeggen op voorhand. Wij gaan je in deze blog alles vertellen over de NOW-regeling en wat deze voor jou kan betekenen en of jij hier gebruik van kunt maken. Vraag nooit, zomaar iets aan. Denk altijd goed na, want je wilt uiteindelijk voorkomen dat je terug moet betalen.

Wat is de NOW-regeling

Laten we beginnen met wat de afkorting betekent, deze staat namelijk voor Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid. Jij kan hier waarschijnlijk gebruik van maken als jouw bedrijf behoorlijk heeft geleden aan omzetverlies. Deze NOW-regeling is opgezet tijdens de pandemie, want vele bedrijven moesten namelijk de deuren sluiten en zien hun inkomen daardoor in het water vallen. Als de NOW-regeling toegepast kan worden, dan kun je personeelsleden in ieder geval doorbetalen.

Hoe werkt een aanvraag? Kijk op blended.law

Je vraagt een NOW-regeling aan als je dusdanig verlies hebt geleden, en misschien nog steeds wel lijdt aan omzetverlies. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar jij je aan dient te houden, zo is het onder andere nodig een verklaring te hebben. Deze verklaring kan je helpen met de aanvraag van de NOW-regeling. Ook is het handig goed te kijken of je de bedragen niet te ruim hebt aangehouden, omdat je anders zou moeten terugbetalen. Je kunt het beste advies van een deskundige vragen bij het aanvragen van de NOW-regeling. Op de websites van blended.law/v/now-verklaring/ vind je alle informatie die je nodig hebt en krijg je antwoord op alle vragen omtrent de NOW-regeling. Ook de verklaringen die je nodig bent tijdens het aanvragen van de NOW-regeling kun er vinden, hierdoor weet jij zeker dat jij bij Blended Law op het juiste adres bent. Een groot team van juristen en financiële specialisten staan voor jou klaar.

Zijn er kosten verbonden aan de aanvraag?

Je kunt op de website van Blended Law een QuickScan doen en hier kun je ook de aanvraag indienen. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen, want het is op voorhand niet te zeggen hoeveel jij kwijt zal zijn voor het aanvragen van de NOW-regeling. Bij Blended Law hanteren ze vaste prijzen voor de aanvraag, maar misschien ben jij een verklaring extra nodig. Dit nemen ze dan mee in de kosten van de aanvraag, want ook hen willen natuurlijk dat de aanvraag zo snel mogelijk afgerond is en dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de NOW-regeling. Hoewel het wel een aantal weken kan duren, voordat de NOW-regeling volledig afgerond is. Misschien kun je bij het aanvragen van de NOW-regeling vragen hoe lang jouw aanvraag zal gaan duren? Dan weet je namelijk precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten voor de komende tijd.