22 juli 2024

Lekker op vakantie naar Frankijk

Als jij samen met je vrienden op vakantie wilt naar Zuid-Frankrijk, dan kies je voor zon, zee en strand. Het zuiden van Frankrijk is een prachtige omgeving en heeft van alles te bieden. Zo kan je de prachtige heuvels in het Zuiden beklimmen of geniet je van een drankje op de boulevard van Nice. Ook de stad Marseille is de moeite waard om te bezoeken en verrast je met oude gebouwen en moderne tintjes. In deze blog krijg je alles te weten over het Zuiden van Frankrijk en leer je alvast als een echte Franse te denken.

De mooiste streken in Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is groot, heel groot. Nederland alleen al past er 10 keer in. Dat is wel even andere koek dan Zuid-Limburg. Je begrijpt dat als je naar Zuid-Frankrijk op vakantie gaat, je alsnog keuzes moet maken tussen welke plaats je nu wilt zien. Een tip is om voor de kust te gaan. Aan de Franse kust liggen verschillende grote steden of idyllische kustplaatsjes. Of je nu wilt gaan voor drukte en toerisme of heerlijk wilt genieten van je wijntje aan de boulevard. Er is keuze genoeg en dat is belangrijk.

Vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Natuurlijk is het ook belangrijk om een dikke villa uit te zoeken. Ook al is het warm, je kan natuurlijk niet buiten gaan slapen. Een vakantiehuis Zuid Frankrijk kan je gemakkelijk vinden door het brede aanbod. Sommige hebben zelfs een eigen zwembad of een bqq, waardoor je echt de ideale vakantie kan hebben met je vrienden. Het is belangrijk om vroeg te boeken, want het zuiden van Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor jongeren. Het is goed aan te rijden en heeft alles wat je nodig hebt. Alvast een hele mooie vakantie toe gewenst en geniet van je baguette en rode wijn.