22 juli 2024

Magento 2 experts

Magento 2 is het webshopplatform van nu. Webshops zijn massaal aan het overstappen om gebruik te kunnen maken van de voordelen van Magento 2. Onder andere de snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn met grote stappen verbeterd in het vernieuwde platform. Ook heeft de vernieuwde techniek te maken met een aantal tegenvallers; bugs, minder aansluiting van externe modules, migratie mogelijkheden en ga zo door. Het development team van Sprite IT is gespecialiseerd in Magento 2 en kan jouw helpen om de overstap naar dit platform of het opstarten van een nieuwe webshop soepel te laten verlopen.’

Sprite

Nieuwe Magento 2 webshop

Een webshop in Magento 2 moet weer vanaf de grond af opgebouwd worden, het is geen upgrade van je huidige webshop maar eigenlijk een nieuwe webshop. Het is mogelijk om een migratie te doen van de oude webshop naar een nieuwe Magento 2 webshop. Echter is dit geen gemakkelijk proces. Het versneld wel de invulling van jouw website, met alle producten, beelden, meta’s van dien.

De uitdagingen van Magento 2

Omdat het platform nog zo nieuw is zitten er veel uitdagingen in het systeem. Denk aan alle externe modules die geschikt gemaakt moeten worden voor het platform, zijn deze aanbieders er al klaar voor of moet je op zoek naar een nieuwe en betere module? De specifieke functionaliteiten die jij had in je oude webshop wil je het liefst één op één meenemen of een verbeterde optie neerzetten. Sluiten de gewenste functionaliteiten wel aan de op nieuwe techniek?

Ga aan de slag met een Magento 2 partner

Het nieuwe platform heeft nog aardig wat uitdagingen. Overstappen naar Magento 2 klinkt makkelijk, maar voorafgaand is het slim om alle kansen en valkuilen in kaart te brengen, technische planning uit te werken onderzoek te doen naar de beschikbare externe modules en functionaliteiten. Doe dit samen met een gespecialiseerd bedrijf. Wij, van Sprite IT, kennen de valkuilen van het platform en weten hoe we efficiënt te werk kunnen gaan. Wij zijn gespecialiseerd in Magento 2 development en marketing. Dit betekent dat naast het technische bouwwerk we ook weten hoe een webshop ingevuld moet worden zodat het voldoet aan de marketingeisen van vandaag: dit heeft met name betrekking op SEO marketing  voor Magento webshops.

Een bestaande Magento webshop overzetten naar de nieuwste versie Magento 2 of een geheel nieuwe Magento 2 webshop laten ontwikkelen? Neem contact op met Sprite IT voor advies of meer informatie.

Over Sprite IT

Als creatief en gedreven full service online marketingbureau en IT specialist bedenken, creëren en realiseren wij maatwerk IT- en online oplossingen. We kijken ook graag verder dan de standaard oplossingen, maar zijn de beste in het roeien met de riemen die we aangereikt krijgen. Met een flinke hoop kennis, ervaring en creativiteit leveren wij uitsluitend kwaliteit en bewijst ons trackrecord dat wij de gestelde doelen behalen.