26 mei 2024

Mijn ervaring met een kinderdagverblijf in Zwolle

Mijn dochter gaat twee dagen per week naar een kinderdagverblijf in Zwolle Zuid. Het liefst bracht ik haar niet naar een kinderopvang, maar het moet helaas. Mijn partner en ik moeten nou eenmaal beide fulltime werken om brood op de plank te krijgen. Ik ben onwijs blij dat mijn jongste dochter het zo naar haar zin heeft bij deze kinderopvang. Als ik haar na werktijd weer ophaal is ze heel vrolijk en vertelt ze honderduit. Over die kindjes met wie ze gespeeld heeft, over de begeleidsters. Wij en mijn dochter zijn onwijs fan van kinderdagverblijf de 7 dwergen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Stadshagen en Holtenbroek

Waar in Zwolle je ook woont: dit kinderdagverblijf heeft locaties verspreid door de hele stad. Hierdoor vind je altijd een locatie bij jou in de buurt. Zoek je een kinderdagverblijf in Zwolle Stadshagen, Sterrenkroos, of juist in Holtenbroek of Zwolle Zuid? Geen probleem, overal in de buurt zit een vestiging. Van het centrum tot aan Zuid. Dat is zo makkelijk! Bijvoorbeeld wanneer je besluit te verhuizen binnen deze mooie stad in Overijssel of je opvang dicht bij werk zoekt.

Zeer flexibel

Flexibiliteit is naar mijn mening van groot belang. Al helemaal voor mijn partner en ik. Wij werken onregelmatige diensten en hebben bijna elke week andere werktijden. Bij kinderopvang de 7 dwergen in onder andere Holtenbroek wordt rekening gehouden met ons onregelmatige werkrooster. Daar betalen we wel wat meer voor per uur, maar het verschil met het normale tarief valt reuze mee. Flexibiliteit, daar houden we van!

4 ogen principe

Maar dat is niet de enige reden dat wij zo blij zijn met deze kinderopvang. Deze kinderopvang in Zwolle, Stadshagen en Holtenbroek werkt volgens het 4 ogen principe. Dit houdt in dat er altijd iemand mee moet kijken of luisteren. Waar dit op neerkomt? Medewerkers of stagiaires voeren hun werkzaamheden alleen uit als ze gehoord worden door een andere volwassene.

Vertrouwd gevoel

Je hoort wel eens vervelende verhalen over gebeurtenissen bij een kinderopvang. Daar hoef je bij kinderopvang de 7 dwergen absoluut niet voor te vrezen. Ik laat mijn dochter er altijd met een vertrouwd gevoel achter.