22 juli 2024

Moet u uw woning voorzien van isolatie?

Mijn vriend en ik zijn laatst verhuisd naar een nieuw huis in de grote stad. Doordat we alle twee werken en een drukke baan hebben, was het voor ons bijna niet mogelijk om zelf te verbouwen. Daarnaast heeft mijn vriend ook twee linkerhanden dus weet ik ook niet of ik zo een klus aan hem zou toevertrouwen. Doordat we enigszins extra gespaard hadden konden we het ons ook veroorloven om een extern bedrijf in te huren voor de klussen die tijdens de verbouwing gedaan moesten worden. Een van die klussen was het koude, oude huis beter isoleren en klaar maken voor de aankomende winter. Hiervoor moesten we dus een bedrijf hebben die gespecialiseerd was in isolatie van bijvoorbeeld ons dak en onze vloer. Mijn vriend was het er mee eens om een bedrijf in te huren en dus gingen we samen op het internet op zoek naar een geschikte kandidaat. Tijdens onze zoektocht kwamen we al snel op de website isocoat-isolatie.nl. op deze website werd direct weergegeven dat zij specialist in isolatie waren en ook al jaren ervaring hadden. Daarnaast claimde de website een familiebedrijf te zijn en dit vind ik altijd een pluspunt omdat daar er inmiddels niet veel meer van bestaan. Ik wilde uiteraard wel weten of de kwaliteit van dit bedrijf en de isolatie naar mijn standaarden waren. Gelukkig liet de website ook referenties zien, waardoor ik eerder werk kon bekijken en ervaringen kon lezen. Dit vind ik altijd een hele belangrijke maatstaf. De referenties zagen er super goed uit, dus ik kreeg steeds meer vertrouwen om de isolatie van mijn woning aan dit bedrijf over te laten. Ik besloot daarom om contact op te nemen met het bedrijf. Op de website stond een telefoonnummer die ik belde. Ik kreeg direct een zeer aardige man aan de telefoon die hun werkwijze aan mij uitlegde. Hij gaf ook aan dat ze best snel tijd hadden en we besloten om een afspraak te maken om de plannen samen te bespreken. Face to face iemand spreken vind ik namelijk altijd fijner, omdat je dan zeker weet dat je elkaar begrijpt.

Voor isolatie van uw vloer of dak is dit bedrijf geschikt

Tijdens de afspraak bleek al dat dit bedrijf veel kennis had en alle kennis werd heel netjes en in makkelijke taal aan ons overgebracht, waardoor wij ook wisten wat er tijdens de verbouwing aan isolatie zou gebeuren. We gingen met een goed gevoel naar huis en konden niet wachten tot de isolatie klus zou beginnen.

Kwaliteit werk en goede prijzen is wat dit bedrijf levert

De isolatie klus is uiteindelijk helemaal naar wens verlopen en wij kunnen dit bedrijf dan ook aanraden om de volgende redenen:

  • De mensen van dit bedrijf hebben heel veel kennis van isolatie
  • De klus was heel snel, maar heel netjes geklaard
  • De mannen die de isolatie volbrachten leverde veel kwaliteit en wisten heel goed wat ze aan het doen waren

Voor iedereen die zijn huis wil laten isoleren is dit bedrijf zeker een aanrader. Deze mensen helpen u namelijk graag verder.