19 juni 2024

Nordvpn review: Voor deze VPN provider kiezen of niet?

Door op zoek te gaan naar een Nordvpn review kom je meer te weten over de daadwerkelijke ervaring van andere gebruikers met deze wereldwijd bekende VPN provider zodat je een wel geïnformeerde keuze kunt maken. Lees de Nordvpn review die hieronder volgt goed door als je te weten wilt komen waarom je wel en niet voor deze VPN provider moet kiezen.

Nordvpn review

Nordvpn is opgericht in Panama in het jaar 2012 als VPN service provider om elke gebruiker van het internet op een optimale manier te beschermen door het maskeren van de IP adres. Met een Nordvpn review kom je te weten hoe betaalbaar de diensten zijn. Je kunt overigens van een optimale bescherming van je privacy uitgaan, je kunt veilig internetten en de gebruikerservaring is fantastisch. Er komt echter nog veel meer kijken bij Nordvpn. Hieronder volgt een duidelijke Nordvpn review:

De tarieven

De tarieven die bij het gebruik van Nordvpn komen kijken zijn voordelig, zeker in vergelijking tot andere VPN providers. Voor een tweejarig abonnement betaal je € 3,30, voor een halfjaarlijks abonnement betaal je € 8,01 en je bent € 10,64 kwijt aan een maand abonnement. Betalen doe je door middel van een creditcard, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay, Sofort en UnionPay. Daarnaast worden ook cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple geaccepteerd.

De functionaliteiten, servers en locaties

Volgens dit Nordvpn review krijg je met deze VPN provider toegang tot maar liefst 5.500 servers op internationaal niveau, verdeeld onder 62 landen waaronder Azië, Centraal- en Oost-Europa, Centraal- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, India en Zuid-Afrika. Je kunt denken aan dubbele encryptie, servers speciaal voor BitTorrent-verkeer, verdedigingen tegen DDoS-aanvallen en dergelijke. Je kunt ook denken aan het blokkeren van advertenties en malware, datalekken voorkomen, Onion over VPN, Smart Play, Dedicated of Statisch IP-adres en een handige Kill Switch.

Gebruiksvriendelijkheid en klantvriendelijkheid

Je kunt volgens dit Nordvpn review uitgaan van gebruiksvriendelijkheid aangezien er voldoende tutorials beschikbaar zijn om je meer te vertellen over Nordvpn. Daarnaast kan Nordvpn worden gebruikt op vrijwel alle platforms, waaronder Windows, Android, iOS, MacOS, Chrome, Firefox en Linux.

De protocollen 

Bij Nordvpn kan je kiezen uit OpenVPN of IKEv2/IPSec, waarbij OpenVPN de meest slimme keuze is aangezien het gaat om een open source protocol die vaak wordt geüpdatet. Daarnaast kan je van een 256-bit AES-encryptie uitgaan bij Nordvpn.

De snelheid

Zeer snelle up- en downloadsnelheden, dat is wat je bij Nordvpn kunt verwachten. Er zijn verschillende tests uitgevoerd om de snelheid van Nordvpn uit te testen, en daarmee valt deze VPN provider zeker in de top 10 beste VPN’s. Wat de exacte snelheid is van de verbinding hangt af van het land waar je Nordvpn gebruikt.

Netflix

Netflix hanteert enkele blokkades als het gaat om de content die je te zien krijgt in bepaalde landen. Lees dus snel een Nordvpn review want met Nordvpn krijg je overal en altijd toegang tot alle content van Netflix waardoor je kunt genieten van onbeperkt 4K streamen gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week. Gaat je voorkeur uit naar een andere provider, overweeg dan eens de diensten van Express vpn.