19 juni 2024

Ontevreden met je loopbaan, schakel een loopbaancoach in!

Een loopbaan kan kort zijn, maar ook heel lang. Een loopbaan is een optelling van elke studie en werkplek die je gehad hebt. Als je lang bij een bedrijf hebt gewerkt is je loopbaan ook niet lang en is deze vooral kort. Het hebben van een lange loopbaan kan soms heel handig zijn bij het zoeken van een nieuwe baan. Zo heb je al veel ervaring, maar ook bij veel verschillende bedrijven. Soms kan het zijn dat je een nieuwe stap wilt maken in je loopbaan, maar kan dit heel moeilijk zijn. Zo kan je kijken naar hulp hierbij van een professional die hier veel meer vanaf weet. Een loopbaancoach kan je goed helpen en ervoor zorgen dat jij weet welke stap je moet maken. Zo heeft een loopbaancoach hier veel meer ervaring in en weet die precies hoe jij geholpen kan worden. Een loopbaancoach weet ook meestal iedere werkplek en kan je zo goed verbinden met een goede werkplek. Hierbij kijkt de coach naar jouw kwaliteiten en hoe deze toegepast kunnen worden. Ook bespreek jij je doelen met de coach en zorg je ervoor dat je deze samen kunt behalen. Dit doet de loopbaancoach door middel van vragen te stellen, zodat jij je bewust kan worden van je probleem. Zo kan je ook eenvoudig een oplossing vinden en kan je dit toepassen. 

Een coach zoeken

Je hebt natuurlijk veel coaches en vooral als je op het internet kijkt zie je veel resultaten. Het is van belang dat je goed kijkt zodat je de perfecte coach voor jezelf kan vinden. Zo heb je veel keuze en kan het handig zijn om te kijken op de website https://gortcoaching.nl/. Hier heb je namelijk veel ervaren coaches die je goed kunnen helpen. Dit bedrijf heeft namelijk al meer dan 10 jaar ervaring en heeft ook meer dan 800 locaties door heel Nederland heen. Daarnaast kan je op de website kijken op de coach pagina en kan je een coach vinden die bij jou past. Hierbij kan je bijvoorbeeld kijken naar de afbeeldingen van een bepaalde coach, maar ook naar de expertise. Zo is iedere coach ergens anders goed in en moet je natuurlijk de coach vinden die past bij jouw probleem. 

Burn out

Het hebben van een burn out, is heel vervelend en hierdoor kan je soms maanden lang niet meer werken. Dit is vervelend en hier moet je vanaf zien te komen. Zo heb je ook veel burn out coaches die je goed kunnen helpen. Dit komt voornamelijk door stress en de coach kijkt goed hoe jij aan deze stress komt. Hierbij stelt hij vragen zodat jij bewust wordt van de oorzaak en kan je dit ook eenvoudig oplossen. Dit doet de coach in meerdere gesprekken en is het ook niet zomaar opgelost.