22 juli 2024

Op zoek naar een opslagruimte in Breda?

Bij easybox kan u gemakkelijk een opslagruimte huren van iedere gewenste afmetingen! Onze medewerkers informeren u graag over de kosten en bijbehorende tarieven, of hoe u kosteloos kan overstappen naar een grotere afmeting! Wij nodigen u uit om ons te bezoeken voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, zodat wij de perfecte veilige opslag voor uw toepassing kunnen helpen vinden! Ook kan u een rondleiding krijgen bij uw vestiging, zodat u de perfecte opslagruimte kan krijgen! 

Opslagruimtes: Hoe vind ik de juiste?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte opslagruimte in Breda voor uw toepassingen, kan u terecht bij easybox. Om een keuze te maken tussen de verschillende prijsklasses, maten en locaties kan u gerust langskomen bij een vestiging bij u in de buurt. Zo kunnen wij u gemakkelijk helpen en vertellen over onze mogelijkheden, die passen bij uw wensen. Zo kan u gemakkelijk samen met onze medewerker beslissen welke box het beste is voor u. 

U vraagt zich misschien af, waarom easybox? Wij bieden:

  • Veilige opslag
  • Elk formaat
  • Elk budget
  • Flexibele huurtermijnen
  • 7 dagen per week toegang
  • Vrijblijvende rondleiding

Hoeveel kost een opslagruimte in Breda nou precies? De prijs bij easybox hangt af van de grootte van de ruimte. Hoe kleiner de box, hoe goedkoper. Ook hangt het af van de vraag naar bepaalde boxen. Hoe meer vraag, hoe duurder. Wij hanteren flexibele huur- en opzegtermijnen. U kan uw huur minimaal 14 dagen van te voren opzeggen, afhankelijk van uw overeenkomst. Let echter wel op: Hoe langer de huurovereenkomst, hoe voordeliger uw box. 

Ook hangt de prijs af van de ligging van het gebouw. Zo is er een verschil in prijs tussen ruimtes die makkelijk met de auto bereikbaar zijn, dan opslagruimtes die verderop in het gebouw zitten. Zo kunnen we voor uw budget de perfecte opslagruimte in Breda vinden voor uw toepassing. 

Als u op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte in Breda bent u bij easybox aan het juiste adres. Door heel Nederland bezitten wij veel verschillende soorten en maten opslagruimtes, zodat wij altijd dichtbij bij u de geschikte oplossing voor u vinden. 

U kan 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 terecht bij onze locaties, om uw spullen op te halen of af te zetten. De receptie is maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 open, waar u altijd om hulp kan vragen bij eventuele problemen. 

Voor uw opslagruimtes

Op onze website bieden wij dé oplossing aan voor het vinden van opslagruimte in Breda. U kan gemakkelijk voor zowel kort als lang termijn uw spullen bij ons achterlaten, veilig in een garagebox perfect voor uw spullen.

easybox bezit 16 locaties in Nederland, en opent gemiddeld 2 vestigingen per jaar. Zo mogen wij ons bij de grotere Self Storage bedrijven van Nederland rekenen. Met 4629 opslagruimtes zit er altijd een opslagruimte in Breda voor u bij, van 1m2 tot meer dan 50m2.

U kan vrijblijvend een offerte aanvragen en een afspraak maken voor een rondleiding, indien u geïnteresseerd bent. U kan zowel via onze website als telefonisch contact opnemen, zodat wij samen met u dé perfecte garagebox voor u kunnen vinden.