22 juli 2024

Polo’s met logo laten bedrukken? Pak het goed aan met deze adviezen

polo's met logo

Heb je een eigen bedrijf? En wil je polo's met logo laten bedrukken? Als ondernemer wil je natuurlijk dat je merk goed in de markt gezet wordt. Een veelgebruikte  manier om dit te doen is door polo's met jouw logo te laten bedrukken. Maar waar moet je allemaal op letten als je dit wilt doen? In deze blog geven we je vijf tips.

Kies een goede kleur

Een bedrukte polo moet natuurlijk wel opvallen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een kleur die past bij jouw merk en goed opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een felle kleur die goed contrasteert met de kleuren in jouw logo. Zo valt je bedrijfsnaam of logo goed op.

Kies het juiste materiaal

Het is belangrijk om een polo te kiezen die gemaakt is van duurzaam materiaal. Zo zorg je ervoor dat de polo niet na een paar keer wassen al versleten is. Daarnaast moet de polo natuurlijk ook lekker zitten. Kies daarom voor een materiaal dat prettig aanvoelt op de huid.

Kies een goede druktechniek

Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar om polo's te bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zeefdruk of transferdruk. Het is belangrijk om te kiezen voor een druktechniek die past bij jouw logo en die ervoor zorgt dat de bedrukking er mooi uitziet en lang mooi blijft.

Kies een goede maat

Niets is zo vervelend als een polo die niet goed past. Zorg er daarom voor dat je weet welke maten je nodig hebt en laat je personeel of klanten hun maat opgeven. Zo voorkom je dat je polo's bestelt die niet goed passen.

Bestel op tijd

Als je polo's wilt laten bedrukken, zorg er dan voor dat je op tijd bestelt. Zo heb je voldoende tijd om te zorgen dat alles goed geregeld is en dat je de polo's op tijd in huis hebt. Bovendien kun je op deze manier nog wijzigingen aanbrengen of extra polo's bestellen als dit nodig is.

Samenvatting

Het bedrukken van polo's is een goede manier om je merk of marketingboodschap bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Zorg er daarom voor dat je kiest voor goede kwaliteit, een goede kleur en maat, een goede druktechniek en dat je op tijd bestelt. Met deze tips ben je goed op weg om prachtige bedrukte polo's te laten maken die bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw onderneming.

Bron: Bedrukken.nl