22 juli 2024

Schuldhulpverlening bedrijven in Huizen

schuldhulpverlening bedrijven Huizen

Voor schuldhulpverlening bedrijven Huizen is Oxyz een geweldige adviseur. Deze kunnen helpen met een onderneming om weer uit de rode cijfers te komen. In eerste instantie hadden wij het idee dat ons bedrijf goed in elkaar zat. Zowel bedrijfstechnisch, maar ook financieel. Echter bleek het laatste stukje totaal niet te kloppen en daar zijn wij inmiddels achter gekomen. Omdat wij al in de gaten hadden dat wij meer uitgaven dan dat er binnen kwam, hebben wij hier een professioneel bij laten komen.

schuldhulpverlening bedrijven Huizen

Goed geholpen dankzij schuldhulpverlening bedrijven Huizen

Nooit gedacht dat wij, samen met Oxyz een schuldhulpverleningstraject in zullen gaan. Maar achteraf gezien zijn wij blij dat wij hieraan deel hebben genomen. Want nu kunnen wij weer vooruit kijken en de rode cijfers achter ons laten. Vanaf het moment dat wij de hulp van deze adviseur hebben ingeschakeld en het traject zijn ingegaan, zijn er diverse dingen anders geregeld. Zo werd er rekening mee gehouden op onze inkopen, maar ook andere zaken werden hier allemaal onder de loep genomen.

Wij zijn nu een jaar verder en onze onderneming is uitgegroeid tot een topbedrijf. Mede te danken aan de adviseur van Oxyz. Want hierdoor hebben wij kunnen inzien dat een goede financiële achtergrond net zo belangrijk is als een goede structuur binnen een bedrijf. Wij zijn bijzonder goed geholpen en kunnen iedere ondernemer aanraden om hier aan te kloppen wanneer de financiële zaken niet zo goed gaan.