22 juli 2024

Schuldhulpverlening, niets om je voor te schamen

Gaat het de verkeerde kant op met je bedrijf, dan heb je nu nog de kans het tij te keren door schuldhulpverlening aan te nemen. Bedenk dat je niet de enige bent. Het voelt voor je misschien als een mislukking maar het tegendeel is waar: later zal je blij zijn dat je op tijd het stokje over hebt gegeven. Zelf aan blijven modderen is één van de minst verstandige dingen die je kunt doen, want de kans dat een neerwaartse spiraal je meesleurt is aanzienlijk en het kan uiteindelijk zelfs je privéleven verruïneren.

Mensen zoals jij en ik

Mensen die van financiën hun beroep hebben gemaakt, hebben de naam dol te zijn op cijfertjes. Vaak wordt gedacht dat de menselijke kant van het verhaal maar bijzaak is, maar bij Oxyz denken ze daar heel anders over. Zij stellen jou centraal, want het bedrijf dat ben jij en ze hebben al genoeg mensen begeleid om te weten wat een naderend faillissement met iemand kan doen.

Je zorgen uit handen

Terwijl je administratie geheel uit handen genomen wordt, kun jij je weer richten op het herstel van je orderportefeuille. Geen lastige telefoontjes meer, geen drammende deurwaarders. Als je in aanmerking komt voor schuldhulpverlening, kun je voorzichtigjes aan weer vooruit kijken. Daarna volgt de rest..