22 juli 2024

Sealmachine op maat

Sealmachine

Heb je er wel eens over nagedacht om voor jouw productielijn een sealmachine aan te schaffen? Naast palletwikkelmachines en dozensluiters is een sealmachine erg handig om ervoor te zorgen dat producten altijd strak verpakt zijn. Dit beschermt het product tegen water, stof en vuil. 

Sealmachine

Hoe werkt een sealmachine?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten sealmachines, maar ze werken allemaal op basis van verhitting en zorgen er op deze manier voor dat op hoog volume en volautomatisch de producten worden geseald. Het is afhankelijk van de volumes die je draait welke sealmachine het beste bij jouw productielijn past. Het kan daarom nooit kwaad om met bedrijven om de tafel te gaan zitten en jezelf te laten adviseren. 

Maak gebruik van een montageteam die ervoor kan zorgen dat de machine optimaal afgesteld wordt naar jouw wensen. Op deze manier kan je zo efficiënt mogelijk werken. Naast een sealmachine is het ook aan te raden om eens de mogelijkheden van een palletwikkelmachine of een dozensluiter te bekijken!

Verpakkingsmaterialen

Steeds meer materialen worden verduurzaamt. Dit zorgt voor minder opwarming van de aarde. Doordat hier steeds meer vraag naar is spelen bedrijven hierop in. Verpakkingsmaterialen zijn altijd afgestemd op de gebruikte machines. Dit zorgt ervoor dat je geen storingen krijgt en zal het product altijd strak verpakt zijn. 

Garanties

Over het algemeen hanteren bedrijven 12 maanden garantie en krijg je hier een CE Certificering voor. Hieruit kan je opmaken dat het bedrijf achter haar product staat en kwaliteit levert.