18 april 2024

Search engine optimization

vdo-logo-kleur

Search engine optimization ofwel SEO zorgt ervoor dat je onbetaald en dus organisch als eerst kan oppoppen als je op een bepaald woord zoekt in Google. SEO is op zichzelf een hele dienst geworden door de jaren heen. Dit komt, omdat het steeds belangrijker is om gevonden te worden door klanten die iets specifieks van iemand willen hebben. De zoekwoorden waar je hoog wilt komen te staan zijn zoekwoorden relevant aan jouw bedrijf. Als je een taxi bedrijf in Almere bent kan dit bijvoorbeeld Taxi Almere zijn.

Search engine optimization

Over Van Dongen Online

De gebroeder van Dongen zijn een aantal jaar geleden een bedrijf begonnen in webdevelopment en SEO. Toen ze kinderen waren kwamen ze erachter dat ze het heel leuk vonden om met internet te klooien en om te kijken wat er allemaal mogelijk was op het internet. Nu ze een eigen bedrijf hebben hebben ze dit vertaald naar hun diensten. Dit zijn diensten als een volledig gepersonaliseerde website te realiseren en SEO verzorgen.

De website

Als je meer wilt weten over het bedrijf kan je een kijkje nemen op hun website. Deze ziet er goed uit en staat vol met informatie over wie ze zijn en wat ze allemaal voor je kunnen betekenen.