18 april 2024

Super tevreden over het laswerk dat Tough Technics heeft verricht

toughtechnics logo

Ik ben zeer tevreden over het laswerk dat Tough Technics verricht heeft. Een van de machines op mijn bedrijfsterrein moest namelijk gerepareerd worden en ik ging op het internet op zoek aan een bedrijf dat dit zou kunnen doen. 

metaal

Zeer veel bedrijven dat laswerk verrichten

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf bij mij in de buurt dat laswerk verricht kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Tough Technics mij absoluut het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt.  Op het internet vond ik vervolgens ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten waar het bedrijf werk voor heeft verricht. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om de machine te laten lassen. 

Super goed werk voor een zeer aantrekkelijke prijs

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Het bedrijf hanteerde ook een zeer voordelige prijs voor het laswerk dat er verricht moest worden. Tough technics was al erg snel aan het werk gegaan en heeft zeer goed werk verricht. Daarom ben ik net als zeer veel voorgaande klanten erg tevreden over het bedrijf.