22 juli 2024

Taartdozen groothandel

taartdozen groothandel

Zoals iedereen weet is er in Nederland elke maand wel  iets te vieren. Zo hebben we Pasen, Pinksteren, sinterklaas, kerst, oud en nieuw, bruiloften en verjaardagen in ons land. Als taarten bakkerij ben je dan het belangrijkste bedrijf in zulke gelegenheden. Bij iedereen wilt namelijk een taart hebben in zo’n situatie. Om met zulke feestelijke gelegenheden een saaie witte taartendoos mee te geven is niets. Daarom kun je bij taartdozen groothandel vele verschillende taartdozen bestellen.

taartdozen groothandel

Versiering van de taartdozen

 Je kunt de doos versieren met een kerstkrans of misschien wel twee tortelduifjes die gaan trouwen. Om de taart dozen te versieren, maak je ook nog eens reclame. Dit komt omdat de klanten dan denken dat de doos ook wel leuk versierd was. Taartdozen zijn makkelijk te vinden bij een groothandel. Als je zelf een beetje creatief bent, kun je de leukste versieringen maken op de doos. Is je logo roze, neem dan roze dozen. Zo geef je je eigen bakkerij dozen weg met je eigen logo er op. 

Taartdozen

 Er zijn ook taartdozen waar je doorheen kunt kijken. Dit is ook een leuk idee als je bijvoorbeeld een bruiloft taart maakt. zo kan de taart nog in zijn verpakking blijven totdat de bruid de taart mag snijden. De doos is zo gemakkelijk gemaakt dat je de strik er af haalt en de doos via de zijkanten open valt. Als taartenbakkerij maak je ook taarten om in kleine stukjes te verkopen. Geen zorgen hier heb je ook de perfecte dozen voor. je hebt namelijk dozen die heel klein zijn voor een klein stukje taart. Je kunt deze dozen verkrijgen in alle maten en kleuren.