Terras windschermen

ik heb een vriendin die sinds kort eigenaar is van een strandtent.Voor de opening moesten er ook nog terras windschermen worden geregeld. Zo dat de gasten optimaal konden genieten van het terras en stiekem ook om het terras seizoen een tijdje te kunnen verlengen. Met uitzicht op zee is het natuurlijk heerlijk om op dit terras te gaan zitten. Maar die windschermen moesten dus nog wel even geregeld worden voor de opening. Ze vroeg aan mij of ik die taak even op me wilde nemen. Als ik wat gevonden had moest ik haar maar even roepen zei ze. Ik had al eerder horeca parasols besteld bij deze firma. Ik hoefde dus niet lang te zoeken en bezocht gelijk de website xterior-windschermen.nl. Hoogwaardige windschermen die makkelijk verplaatsbaar zijn. Dat was precies wat mijn vriendin zocht.

Het terras zit iedere dag vol met gasten

Het uiteindelijk bestellen van de terras windschermen en de afspreek voor het leveren heb ik aan mijn vriendin overgelaten. Het is tenslotte haar horecazaak. Het was wel fijn dat ze echt hun best hebben gedaan om de windschermen nog voor de opening te leveren. echt een super goede service en ze denken echt met de horeca ondernemer mee. Vanaf de opening stroomt iedere dag het terras weer vol met gasten. Die kunnen een heerlijk plekje uit de wind en in het zonnetje zoeken. Mijn vriendin was helemaal blij en zeer tevreden over de kwaliteit en het uiterlijk van de windschermen.

Post Author: Tim Visser

Hallo, mijn naam is Tim Visser en ik heet je van harte welkom op mijn site. Met deze blog wil ik advies geven over verschillende bedrijven. Vooral bedrijven die zich bezig houden met het maken en onderhouden van websites, hebben mijn aandacht. De tips en trucs die ik hierdoor heb geleerd wil ik dan ook graag met iedereen delen. Mijn site is dan ook een bron van informatie over verschillende bedrijven. Regelmatig komen hier nieuwe blogs op, dus blijf op de hoogte!