26 mei 2024

Tip: Een taxi naar de luchthaven in Düsseldorf

In het afgelopen weekend ben ik samen met mijn vrouw teruggekomen van een welverdiende vakantie. We gingen opzoek naar de zon in het prachtige Spanje. Om precies te zijn, zijn we naar het zuiden van Spanje gegaan. En zon hebben we zeker gehad. Toen het hier in Nederland aan het plenzen was, was het in Spanje prachtig weer. Ook was de omgeving waar we zaten erg mooi. Vele mooie bergen en zwemgelegenheden. Van de zwemgelegenheden hebben we zeker gebruik gemaakt. Zo was er een levensgroot ‘’Aquapark’’ in de buurt van het appartement waar we zaten. Hier hebben we vele avonden gezwommen.

‘’Vakantie werd ook nog eens goed afgesloten’’

Naast het zwempark was er natuurlijk ook nog een strand. Wat ons opviel was dat het water in Zuid-Spanje een stuk warmer is dan het water in Noord-Spanje. We voelde dit verschil gelijk omdat we wel eens eerdere vakantie’s hebben gehad in Spanje en met name in het Noorden. Deze vakanties bevielen ons goed maar toch was deze vakantie in Spanje net iets beter. Ook werd de vakantie nog eens goed afgesloten. Zo werden we, toen we terugkwamen van vakantie, opgehaald door taxi Doetinchem.

‘’Weten wie ons vervoer gaat regelen’’

De taxi was al ruim optijd gearriveerd op de juiste locatie. De chauffeur was erg behulpzaam want toen wij aankwamen lopen bij de taxi, stapte hij uit en hielp hij ons met de koffers. Dit alleen al vonden we hele fijne dienst van Taxi Doetinchem. De rit naar huis verliep ook nog eens goed en was vooral snel voorbij. We vonden het erg fijn om op deze manier terug te komen van vakantie. Zo was het erg makkelijk om het vervoer te regelen bij taxi Doetinchem. Uiteraard had er eventueel ook iemand van onze familie kunnen komen maar dit bespaarde ons en hem of haar veel moeite en tijd. Als we nog een keer gaan vliegen binnenkort, weten we zeker wie ons vervoer gaat regelen.