22 juli 2024

Tip voor een goede glazenwasser in Breda

clarity-cleaning

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. De ramen van mijn bedrijfspand wilde ik graag mooi schoon houden. Daarom ging ik ook op zoek naar glazenwasser Breda om een goede glazenwasser bij mij in de buurt te vinden. 

Zeer veel glazenwassers in de buurt van Breda 

Toen ik op het internet op zoek ging naar glazenwasser Breda kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende glazenwassers bedrijven. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Clarity Cleaning erg aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf alleen producten gebruikt die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook zijn het aantal projecten dat het bedrijf heeft gehad op de website te vinden. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

schoonmaakbedrijf

Erg tevreden over het resultaat

Ik werd vervolgens erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. na het gesprek besloot ik daarom ook om de glazen van mijn nieuwe bedrijfspand door dit bedrijf te laten schoonmaken. Zij hebben dit nu een aantal keer gedaan en ik ben super tevreden met het resultaat. Daarom raad ik dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede glazenwasser dat ook milieuvriendelijke producten gebruikt voor het wassen van de ramen.