19 juni 2024

Totaaloplossingen met Alfen laadpaal

De Alfen laadpaal is afkomstig van een bedrijf dat veel meer doet dan het maken laadrobots voor elektrische auto’s. Het merk biedt totaaloplossingen op het gebied van energie. Je kunt er dan ook terecht voor veel meer dan alleen laadpalen voor elektrische auto’s. Het merk is een verbinder op het gebied van elektriciteit met transformatorstations en energieopslagsystemen. Dit merk weet alles van elektriciteit opladen en opslag en is daarmee een betrouwbare partner als het aankomt op het laden van je auto. Lees meer over de mogelijkheden van de laadpaal die klaar is voor de toekomst.

Oplaadpunten voor iedereen

Met een Alfen laadpaal haal je een slimme oplader in huis die geschikt is voor iedereen en dus ook voor jouw specifieke laadvraag. De laders zijn voorzien van de nieuwste hightech snufjes voor elektrisch laden. En dat niet alleen, de laders zijn robuust en kunnen tegen een stootje. Ze hebben slimme functies, zijn veilig en leveren stroom op een betrouwbare manier. De laadsnelheid wordt automatisch gemaximaliseerd en houdt rekening met de beschikbare capaciteit van je lokale elektriciteitsnetwerk. Als je gebruik maakt van het ‘Smart Charging Netwerk’ kunnen verschillende laadpalen onderling samenwerken. Daarmee zijn deze modellen heel geschikt voor zakelijke oplossingen of voor wooncomplexen. Je hebt altijd meteen overzicht in het laden doordat de laders zijn voorzien van een groot HD scherm.

De ideale thuisoplossing met de Alfen laadpaal

De Alfen laadpaal is te krijgen in 2 verschillende modellen die beiden garant staan voor een slimme oplossing. Het ene model is geschikt voor thuis, het andere model is perfect als zakelijke oplossing. Het zijn laders die goed beveiligd zijn en voorzien van de nieuwste technieken voor het opladen van jouw elektrische auto. De modellen zijn simpel en gebruiksvriendelijk. Met deze lader wordt jouw auto op maximale snelheid opgeladen zonder je lokale netwerk te overbelasten. Je kunt de laders integreren met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen en bijpassende producten. Verder kunnen ze slim inspelen op de flexibele energietarieven zodat je altijd tegen een voordelig tarief je auto van energie voorziet.

Zakelijke oplossingen

Ook voor zakelijke oplossingen heeft de Alfen laadpaal genoeg keuze. Ze werken op dezelfde slimme manier als de modellen voor thuis. Ze kunnen op elk OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De lokale netaansluiting blijft gewaarborgd terwijl de auto’s op maximale snelheid worden opgeladen. De opladers zijn gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje, ideaal voor zakelijk gebruik. Je kunt ze zelfs aansluiten op zonne-energie en zo neutraal opladen mogelijk maken. De laders van Alfen hebben inmiddels hun sporen verdiend en draaien al meer dan 10 jaar mee op hoog niveau. Met Alfen optimaliseer je met gemak het laden van meerdere auto’s

Alfen laadpaal voor openbare gelegenheden

Voor openbare gelegenheden heeft Alfen een speciaal model ontworpen. De Alfen laadpaal voor openbare gelegenheden heeft een hoog volume en kan bij elke openbare gelegenheid gebruikt worden met een krachtstroom toevoer. Elk lader heeft 2 oplaadcontacten en het model is zo gemaakt dat vandalen geen kans krijgen. De schuine bovenkant zorgt er bovendien voor dat afval zo weer van de lader afglijdt.

Laadpaal kopen bij doe je bij Laadpaal-outlet.nl.