19 juni 2024

Van afval naar grondstof bij Akwadraat

logo akwadraat

Akwadraat Consultancy is een organisatie op het gebied van tactisch en strategisch afval en reiniging management. Zij ondersteunen zowel overheden als commerciële partijen. Met behulp van Akwadraat kun je van afval naar grondstof door de milieubewuste recyclings manier die zij gebruiken. 

Waarom kiezen voor Akwadraat 

Het bedrijf bestaat sinds 1995 en het bureau is opgericht door Lourens Aalders en Jenny Josui. Dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd adviesbureau met eigentijdse en pragmatische visie op het gebied van afvalmanagement en duurzaamheid. 

Je bent bij Akwadraat aan het juiste adres voor het efficiënt en effectiever organiseren van de afvalverwijdering, de reiniging maar ook voor het wagenparkbeheer. De duurzaamheid en de social return is een vast kernwaarde van de aanpak van Akwadraat. Zo zul je van afval tot grondstof gaan in het traject dat jouw afval doorloopt. De commerciële opdrachtgevers van Akwadraat zijn vooral dienstverleners en toeleveranciers in dezelfde markten. 

Akwadraat

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de ruim 25 jaar waarin het bedrijf inmiddels werkzaam is hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het efficiënter en effectiever verwijderden van hun afval. Al deze voorgaande klanten zijn erg tevreden over het advies wat zij hebben gekregen. Op het internet  zijn daarom ook zeer veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die advies van Akwadraat hebben ontvangen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website of neem gemakkelijk en snel telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek.