26 mei 2024

Veegmachine de ins en outs

Uw fabriek of loods is en blijft het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. Logisch. Om uw belangrijkste onderdeel goed te ontlasten en schoon te houden is het erg belangrijk om de vloeren schoon te houden. Niet alleen bij fabrieken of loodsen is het belangrijk dat de vloer schoon is. Maar vooral ook bij winkels en plaatsen waar klanten vaak binnen komen. U zou meerdere personen kunnen inhuren om te vegen en schrobben. Of u huurt er 1 die veegt en schrobt. Hoe hoor ik u vragen? Met een nieuwe veegmachine en/of schrobmachine. In deze nieuwe blog neem ik u mee in de ins en outs van een veegmachine. Waar moet u op letten? Wat voor veegmachine heeft u nodig en bij welke winkels kunt u een veegmachine kopen?

De veegmachine

U heeft hem vast wel eens gezien. Bij een klant, concurrent of wellicht gebruikt u momenteel zelf al een veegmachine. Misschien bent u aan het overwegen om een veegmachine aan te schaffen. Een veegmachine doet wat de naam al zegt. Vegen. Dankzij de roterende onderbladen gaat dit echter een stuk sneller en gemakkelijker. Maar ook bij diverse veegmachines hangen diverse mogelijkheden en prijskaartjes. Welke bij u past hangt af van uw wensen en uw budget. Als u een loods heeft past daar een ander systeem het beste voor dan een kleine winkel. Daarom is het altijd erg van belang dat u goed bekijkt welke functies u echt nodig heeft en welke overbodige luxe zijn.

Welke veegmachine past bij onze situatie?

Dit is wellicht de grootste vraag die iedere onderneming heeft. Als u eenmaal besloten heeft om een veegmachine aan te schaffen is het van belang om te onderzoeken welke. Zoals hierboven besproken is er voor iedere situatie een geschikte veegmachine. Als eerste komt de vraag hoe groot is uw oppervlakte? Heeft u een kleine oppervlakte? Of juist een grote? Misschien een middelmaat? Als u namelijk een kleinere oppervlakte heeft is het wellicht mogelijk om een loop veegmachine te kopen. DIt drukt al snel de prijs. Is echter uw onderneming erg groot of heeft u een groot oppervlakte. Dan komt u al snel uit bij een opzit veegmachine. Het grootste voordeel hiervan is dat uw werknemers niet zelf er achteraan hoeven te lopen. Ook zijn de roterende onderbladen vaak een stuk groter. Hierdoor gaat het allemaal ook een stuk sneller. Als u voor een groot oppervlakte en kleine loop veegmachine koopt kan het soms voorkomen dat uw loods niet binnen een paar uur schoongeveegd is. Het nadeel hiervan is dat uw personeel keer op keer bezig is met vegen maar de vloer keer op keer weer vies gemaakt wordt. Daarom raden wij altijd aan om een grotere veegmachine te kopen.

Verdere opties veegmachine

Nu u de grote van uw nieuwe veegmachine weet is het van belang dat u besluit welke functies u wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een winkel vloer waarbij uw vloer niet alleen veeg schoon moet zijn, maar ook echt schoon? Dan kan wellicht een schrob veegmachine in een de beste keuze zijn. Wilt u een dubbele roterende blad of een enkele? Deze vragen hebben allemaal invloed op de prijs en kwaliteit van uw nieuwe veegmachine. Wilt u zich verder oriënteren in de diverse veegmachines? Ik raad u aan om op https://metech.nl/veegmachines/ te kijken. Hier vindt u diverse mogelijkheden en daarnaast kunt u hier ook gepast advies krijgen.