19 juni 2024

Verschillende leveranciers

Logistiekconcurrent

Je kunt bij verschillende bedrijven een pallet kopen, logistiekconcurrent.nl is al jaren actief in de pallethandel. Een zeer betrouwbaar bedrijf, waar je erop kunt vertrouwen dat de pallets van goede kwaliteit zijn. Bestel telefonisch of online in de webshop, en je bestelling wordt al snel geleverd. Ook wanneer je een pallet op maat moet hebben, ben je bij het bedrijf aan het goede adres. Heb je pallets op maat nodig of een speciale bestelling, neem even contact op met het bedrijf en het wordt geregeld.

Opslag in het magazijn

Wanneer je materialen of producten op moet slaan in het magazijn, kun je ook gebruik maken van pallets. Het is goed je vooraf te bedenken waarvoor je de pallets wilt gebruiken, heb je een pallet nodig voor eenmalig gebruik om voor vaker. Of de pallets alleen binnen of buiten worden gebruikt maakt ook zeker uit, een pallet geschikt voor eenmalig gebruik is in de meeste gevallen niet geschikt voor buitengebruik. Zo zijn er verschillende eigenschappen waar je rekening mee dient te houden bij aanschaf.

Logistiekconcurrent

Maak van een pallet een box

Heb je veel kleine producten en moeten deze worden opgeslagen in het magazijn? Met een opzetrand maak je van een pallet eenvoudig een box, mag er geen stof inkomen dan is dit eventueel af te sluiten met een klep. Op deze manier heb je een voordelige manier om je materialen of producten stofvrij en veilig op te slaan. De randen zijn zo ontwikkeld dat ze stapelbaar zijn, het bespaart dus ook nog ruimte.