18 april 2024

Vitaliteit op de werkvloer voor meer productie

vitaliteit op de werkvloer

Je bent een eigenaar van een bedrijf en je vindt dat er genoeg man in dienst is, echter is de productie die er gedraaid wordt te weinig is. Dan wil je graag meer vitaliteit op de werkvloer. Bijvoorbeeld je hebt vijf  andere mensen in vaste dienst die 40 uur draaien. Ze moeten samen ervoor zorgen dat er minimaal 20 projecten in totaal af zijn in die 40 uur. maar ze redden het met zijn allen maar tot 15 projecten. En aangezien jij nog andere taken binnen jouw bedrijf hebt heb je niet altijd tijd om bij te springen. Gelukkig is Iboya van Iboya training er om jou te helpen op de werkvloer. 

vitaliteit op de werkvloer

Iboya helpt je graag

Op de werkvloer moet hard gewerkt worden. Want hoe harder je werkt hoe meer winst je maakt. Dat klinkt vrij logisch, maar hoe ga je ervoor zorgen dat je de juiste productie draait dat zo efficiënt mogelijk is. Want om steeds maar nieuwe mensen aan te nemen is niet altijd de beste optie. Want die moet je weer inwerken wat tijd kost en een nieuw iemand in dienst kost ook weer meer geld. Wat ga je dan doen. Misschien meer uit je personeel halen die er al zijn.

Maar wat is Vitaliteit? Vitaliteit is een verzamelwoord van meer energiegebruik en het optimaliseren van je rust en werk. Door dit te combineren zorg jij ervoor dat men zich fijner en energieker op de werkvloer bevinden en dat de vitaliteit op de werkvloer verhoogt en zo ook de winst en de productie.

Meer verhalen