18 april 2024

Waarom is een pentest laten uitvoeren altijd verstandig?

Een bedrijf bij ons in de buurt heeft onlangs een enorme tegenslag moeten verwerken. Een groep criminelen is in hun systeem binnengedrongen en heeft alles binnen het bedrijf toen helemaal platgelegd. Dat was een enorme schok voor de mensen van dit bedrijf want zij meenden dat zij hun beveiliging goed op orde hadden. Wij hebben ook een groot bedrijf en ook wij dachten dat het met onze beveiliging wel goed zat, maar wij begonnen nu toch te twijfelen. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij zekerheid zouden hebben over de betrouwbaarheid van ons systeem. Wij hebben toen gezien dat wij moesten zorgen dat wij een pentest zouden gaan doen. Wanneer je namelijk een pentest laat uitvoeren, dan zorg je dat je systeem heel grondig onderworpen wordt aan een test waardoor je kunt zien of er zwakke punten in je systeem zitten. Wij hebben van de buren vernomen dat zij nooit een pentest hadden laten doen en dat zij daardoor dus meenden een goed systeem te hebben, maar dat bleek dus helemaal niet zo te zijn. Ik ben daarom gaan kijken wie wij moesten vragen om een pentest te laten uitvoeren omdat wij wel met specialisten wilden werken. Wij hebben gezien dat wanneer je een pentest wilt laten uitvoeren door mensen die hier echt heel veel verstand van hebben, je het beste naar de site onvio.nl kunt gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden wanneer het gaat over een pentest uitvoeren en ik ben daarom ook blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen. Mocht u ook een partner zoeken die u kan helpen om een pentest te doen, dan kun u hier ook eens op de site kijken. Ik heb ook nog een aantal andere bedrijven benaderd die een pentest konden doen, maar nergens zou de pentest zo goed worden uitgevoerd als door de mensen van onvio.nl. Het was voor mij dan ook gelijk duidelijk dat ik graag met dit bedrijf wilde werken want wij wilden gewoon geen enkel risico lopen.

Onze pentest heeft ons heel veel opgeleverd

Wij zijn nog altijd heel blij dat wij een pentest hebben kunnen laten uitvoeren want het bleek dat er ook een fout in ons systeem zat. Als criminelen dit hadden gevonden, dan hadden wij ook een groot probleem gehad, dus ik ben blij dat wij de specialisten van onvio een pentest hebben laten uitvoeren. Wij hebben namelijk het zwakke punt in ons systeem kunnen versterken waardoor wij nu zeker kunnen zijn dat wij met een goed systeem werken. Mocht u ook een pentest willen laten doen, dan kunt u ook eens naar onvio.nl surfen.

Wij hebben nu zekerheid

Wij hebben door het laten uitvoeren van de pentest gezien dat wij ons systeem moesten aanpakken. Dat hebben wij inmiddels gedaan en dus lopen wij nu bijna geen risico meer. Kortom:

  • Wij hebben goed kunnen samenwerken met dit bedrijf
  • Wij hebben nu weer een veilig systeem
  • Wij zouden dit bedrijf zeker aan anderen aanraden

Bekijk de info op de site van dit bedrijf ook nog even.