26 mei 2024

Waarom werkt u nog niet met een Magento 2 webshop?

Onlangs zijn wij begonnen met het opstarten van een klein bedrijfje, wij maken allerlei soorten juwelen waaronder ringen, kettinkjes en armbandjes! Van jongs af aan heb ik al een passie voor het maken van juwelen en samen met mijn partner hebben we nu eindelijk de stap gemaakt om deze passie om te zetten in een inkomstenbron! Wij gingen van start met het inkopen van alle benodigdheden, zoals kralen en verschillende soorten draden, na het inkopen doen gingen wij met goede moed van start met ons nieuwe kleine bedrijfje! Maar zoals wel vaker met een recent opgestart bedrijf was het lastig om van de grond te komen, de eerste maanden stroomden er maar weinig bestellingen binnen en door onze gelimiteerde marketing was de wanhoop nabij! Want hoe moesten we nou verder, een bedrijf is immers geen bedrijf zonder klanten en op dit tempo moesten wij onze deuren alweer sluiten voordat ze echt geopend waren! Na meerdere brainstormingsessies kwamen wij tot de conclusie dat onze fouten in die gelimiteerde marketing liggen, want zonder goede marketing kunnen klanten ons immers nooit bereiken! Maar dit brengt ons van probleem naar probleem, want wat kunnen wij doen om onze marketingstrategie te verbeteren? Na lang nadenken kwamen wij tot de conclusie dat we een webshop nodig hadden, en dan het liefst een magento 2 webshop, want dit platform is revolutionair en staat bekend als ongeëvenaard in de wereld van de webshops. In deze moderne tijd is aanwezigheid online volkomen onmisbaar voor een goedlopend bedrijf, met een magento 2 webshop vergrootten wij onze doelgroep enorm en zo wordt de hoeveelheid potentiële klanten ongelooflijk groot! Maar hoe komen wij aan een magento 2 webshop? Aangezien geen van ons kan programmeren was dit ook nog een lastig vraagstuk. Maar na lang zoeken op het uitgebreide internet kwamen wij de site creative-ct.nl tegen. Deze website greep meteen onze aandacht door zijn professionele uitstraling, en dit was precies wat wij nodig hadden, een stabiel platform voor het maken van allerlei soorten webshops, waaronder de magento 2 webshop waar wij naar op zoek waren!

Dé plek voor het maken van uw Magento 2 webshop!

De professionele en vriendelijke uitstraling van deze website greep meteen onze aandacht, daardoor gingen we meteen tot actie over en we kozen om met dit bedrijf in zee te gaan! Dat was één van de beste beslissingen die wij voor ons bedrijf hebben genomen! Wij werden erg vriendelijk behandeld en binnen de kortste keren stond er een prachtige magento 2 webshop voor ons klaar!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd om zelf in zee te gaan met dit geweldige bedrijf? Dan zou ik zeggen:

  • Neem een kijkje op de website creative-ct.nl en ervaar de grote hoeveelheid aan mogelijkheden, waaronder dus een magento 2 webshop!
  • Neem contact op met de geweldige klantenservice voor één op één contact en persoonlijke vragen.
  • Laat uw webshop maken door getrainde professionals, zodat u gegarandeerd bent van een optimaal resultaat!

Al met al was onze ervaring hier erg plezierig, en wij hopen dat u dit hetzelfde ervaart, zeker een aanrader want hier kunt u een goede site laten maken.