22 juli 2024

Wat wilt u weten over IT recruitment?

Binnen ons bedrijf was het de laatste tijd super druk. We kwamen amper rond met de taken die er momenteel allemaal lagen en konden heel moeilijk nieuw vast personeel krijgen. Ik was degene binnen het bedrijf die over nieuw personeel ging, dus er lag momenteel enige druk op mijn schouders om goed personeel binnen te krijgen. Mijn baas vond het inmiddels al niet meer erg of dit vast personeel of tijdelijk was, als de werkdruk maar wat naar beneden ging voor mijn andere collega’s en we alles wat beter rond kregen. Ik vond dit prima en ging vol motivatie aan de slag. We waren momenteel vooral op zoek naar IT mensen, omdat dit onze afdeling was die het meest krap in zijn werknemers zat. Na meerdere vacatures te hebben geplaatst voor vaste banen, besloot ik dat het tijd werd voor een andere aanpak. Ik ging op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd was in it recruitment. Op deze manier zou ik mijn taak deels kunnen uitbesteden aan dit bedrijf en aangezien zo een bedrijf vaak al een klantenbestand had met it specialisten was het voor hun een stuk makkelijker zoeken. Eerst was het natuurlijk zaak om een goed bedrijf hiervoor te vinden. Maar een korte blik via de zoekmachine op het internet bracht mij op de website aatop-ict.nl waar al direct groot stond dat het hier ging om een vriendelijk en deskundig bureau voor werving en selectie van ICT professionals. Ik had zo het gevoel dat ik bij dit bedrijf aan het goede adres had. De website claimde een groot netwerk aan ict professionals te hebben en dus de meest geschikte in it recruitment te zijn. De website gaf hele goede informatie over hoe dit bedrijf te werk ging en gaf aan graag te willen helpen wanneer een bedrijf op zoek was naar personeel in de ICT. Laat ik hier nou net naar op zoek zijn. Ze legde uit met vier recruiters te werken en deze zouden ook nog eens samenwerken waardoor het netwerk waar we van zouden profiteren extra groot zou worden. Dit bedrijf gespecialiseerd in it recruitment had meerdere kantoren verspreid over nederland. Dit maakte dat ik altijd nog een face to face afspraak zou kunnen inplannen, wat ik vaak wel fijn vond.

Een goed bedrijf gespecialiseerd in it recruitment

Ik kreeg een heel goed gevoel bij dit bedrijf, vooral om de slogan die ze hanteerde ‘afspraak is afspraak’ en dit vond ik ook een hele goede. Vooral in ons bedrijf waar we werkte met deadlines moesten we er van op aan kunnen dat afspraken werden nageleefd. Ik besloot dan ook een knoop door te hakken en dit bedrijf in it recruitment aan te schrijven. Ik kreeg snel antwoord en de samenwerking verliep heel soepel.

Fijne samenwerking en een groot bereik

Uiteindelijk hadden wij via dit bedrijf gespecialiseerd in it recruitment snel een nieuwe collega erbij. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden omdat:

  • Het bedrijf is specialist in it recruitment
  • De samenwerking met dit bedrijf was heel erg prettig
  • Het bedrijf had een groot bereik in it recruitment waardoor wij snel een nieuwe collega hadden

bent u op zoek naar een specialist in it recruitment? Neem dan zeker een kijkje op deze website.