18 april 2024

Website laten hosten. HostedXL

logo

Dit kunt u doen bij HostedXL. Als u zelf niet de kennis of software hebt om je eigen host te zijn dan kunt u uw website bij HostedXL hosten. Als u wel over de kennis en software beschikt kan HostedXL ook veel voor u betekenen. De servers van HostedXL bieden zekerheid dat uw website altijd goed werkt. Ook bij storingen lossen ze het bliksemsnel op.

Ook bent u verzekerd van een waterdichte beveiliging van uw website, want wat is nou vervelender dan een DDOS of een SQL-injectie. Misschien het beste voordeel van HostedXL is dat u 24/7 alles binnen handbereik hebt namelijk via de cloud op je telefoon en computer. Naast een hosting biedt HostedXL ook internetconnectie en communicatiemiddelen, Want is er nou vervelender dan niet bereikbaar zijn voor klanten en collega’s.

telefonie-oplossingen

Wat vindt ik van HostedXL

Mijn ervaring met HostedXL is heel prettig. Ik gebruikt hun hosting en internet nu al 2 jaar. Naast dat alles heel soepel en snel loopt, zijn de werknemers van HostedXL ook nog heel klantvriendelijk en fijn om mee te werken. De enige reden waarvoor ze wel eens een keer langskomen, is voor controle. Ik ben meer dan blij met onze samenwerking en zou iedereen met een eigen bedrijf die bereikbaar wilt zijn voor hun klanten HostedXL aanraden. 

Contact

Wilt u meer informatie over hosting, die kunt u vinden op de website van HostedXL. Als u dan nog vragen heeft kunt u ook bellen naar 0186 744 022. of stuur een berichtje via de website.