19 juni 2024

Zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding van Rondom Werk

logo_rondomwerk

Mijn vriendin is sinds een aantal jaar de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Zij heeft een aantal werkers in dienst waar zij in de loop van de jaren een erg goed een hechte band mee heeft opgebouwd. Een van de werknemers gaf aan dat hij niet meer goed mee kon komen met het werk dat er op de werkvloer verricht moest worden. Daarom leek het mijn vriendin ook een goed idee om samen met mij op zoek te gaan naar een bedrijf dat goede loopbaanbegeleiding aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Rondom Werk

Een zeer aantrekkelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Rondom Werk kwamen we terecht op een erg goede en zeer overzichtelijke website. De website van dit bedrijf bevat erg veel informatie over de veel diensten die het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Ook beschikt het bedrijf over een plaatsingspercentage van 73% wat in vergelijking met andere bedrijven zeer hoog is. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews. Op het internet vonden we vervolgens erg veel zeer positieve reviews over het bedrijf van voorgaande klanten. Nadat we deze informatie hadden gelezen besloten we om een vacature op te vragen.

Vitaalteam

Een zeer goed  traject bij Rondom Werk

De vacature sprak ons beide erg aan waardoor mijn vriendin besloot om een contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heeft zij uitgebreid uitleg gekregen over wat het bedrijf voor haar zou kunnen betekenen. Het bedrijf vond het het beste om voor haar werknemer op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Na een aantal  gesprekken met dit bedrijf hadden zij al een nieuwe baan voor hem gevonden. Hij heeft het hier nu erg naar zijn zin. Waardoor wij allemaal zeer tevreden zijn.