22 juli 2024

Zilliqa wallet

Er wordt gezegd dat Zilliqa (ZIL) de eerste blockchain is die het echt begrijpt. Deze nieuwe blockchain is de eerste die echt schaabaar is en maakt gebruik van een nieuwe technologie zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld een sidechain.

Ze hebben zelfs een recordaantal transacties van bijna 1400 transacties per seconde doorgevoerd. In dit artikel lees je meer over dit project en gaan kun je bepalen of Zilliqa kopen een verstandig plan is. 

Het team achter Zilliqa

Het team bestaat uit veel gespecialiseerde mensen die ieder hun eigen kwaliteiten inzetten om Zilliqa op zijn best te maken. Als je kijkt naar de belangrijkste personen in het team, zie je direct hoeveel expertise er in het team zit!

De CEO (Xinshu Dong) heeft een PhD (doctoraat) in computertechnologie en is specialist in cyberbeveiliging. Ook heeft hij veel gedaan op internationaal niveau waarvoor hij erkend wordt. Ook de CSO (Prakteek Saxena) heeft een PhD in computertechnologie en is professor van beroep.

Dit betekent dat hij veel research doet in zijn vakgebied en daardoor goed op de hoogte is van wat er speelt. De CTO (Yaoqi Jia) heeft vooral veel ervaring met het bouwen van webapplicaties waarbij de veiligheid en security hoog op de lijst staan. Daarnaast is er ook nog de Head of Research (Amrit Kumar) die veel verschillende projecten heeft gedaan als programmeur. Ook heeft hij een PhD in computertechnologie en al veel ervaring in de cryptowereld. 

Maak hier een gratis Zilliqa wallet aan