26 mei 2024

Hoelang zal het Coronavirus de economie beïnvloeden?

Dat het coronavirus de economie beïnvloed is wel meer dan duidelijk geworden. Iedereen heeft op de televisie of op zijn of haar telefoon wel filmpjes voorbij zien komen van ondernemingen de langzaam ten onder gaan. Niemand wilt meer iets kopen, de vraag vanuit het buitenland is zo goed als weg en alle openbare ruimtes zijn dicht. Nederland verkeert nu in een crisis die we in tijden niet hebben meegemaakt. Tenminste ik heb dit in mijn leven nog nooit zo meegemaakt. De vraag is natuurlijk, hoelang zal het coronavirus  Nederland nog treiteren?

Het is natuurlijk een vraag waar eigenlijk niemand het antwoord op weet. Een ongecontroleerd virus wat zich over de hele wereld verspreid waar nog geen geneesmiddel voor is. Ieder land probeert nu op zijn manier ervoor te zorgen de gezondheid van de inwoners te waarborgen. Niet alleen proberen ze oplossingen te zoeken voor de zieke mensen, ook zijn overheden opzoek naar oplossingen om ondernemingen een handje te helpen. BVR Advies is ook een bedrijf die ondernemingen helpt bij onder andere het papierwerk. Wij beschikken over de beste boekhouders en belastingadviseurs. Onze werknemers hebben hard voor zaak en nemen het te allen tijde erg serieus.

Waar wij zeker een bij kunnen helpen i s het geven van advies. Wij denken mee over financiële planning of ondersteunen u bij het opstellen van een begroting. Daarnaast geven wij ook advies en begeleiding rondom een herstructurering van uw onderneming of een bedrijfsovername. Het inzien van een herstructurering binnen uw onderneming in deze barre tijden is helemaal niet zo gek. Sterker nog, het zou misschien wel het verschil kunnen opleveren tussen overleven en failliet gaan. Daarbij doen we soms ook beroep op kennis binnen ons uitgebreide netwerk bij specifieke juridische kwesties. Meer informatie  is altijd te vinden op de website: www.bvradvies.nl